Elina Casell

EXHAUSTION

Hej!

Hoppas allt är bra med er!?

Jag har haft fullt upp, barnens pappa har opererat sig så han kan inte gå på sitt ben nu på ca. 2-3 månader vilket betyder att han har väldigt svårt att ha barnen någonting utan hjälp. Så jag har haft dom själv nu dom senaste två veckorna och kommer nog fortsätta så en del framöver, Oliver har inte sovit som sagt så bra alls så två veckor utan sömn och försöka få jobb gjort på det tar sin lilla rätt på kroppen. För tre dagar sedan vaknade jag med sån extrem migrän och kräktes, höll i sig i två dagar och igår vaknade jag med helt svullet ansikte så åkte in till doktorn och dom sa att jag har utmattning och var väldigt uttorkad så fick dropp och några tabletter som skulle hjälpa mig sova och för svullnaden, dom sa att svullnaden var ett täcken från kroppens att jag måste varva ner lite.. inte så lätt när man har två små att ta hand om och allt annat runt om. Väldigt tacksam att jag har Molly som kan hjälpa mig ibland men jag vill helst inte ta hjälp om jag inte måste för vill gärna känna att jag kan göra allt själv men har förstått nu att det går inte att vara super mamma hela tiden, man kan ju inte vara det om man inte mår bra själv. Men känner mig iaf lite bättre idag och Oliver sov äntligen lite bättre inatt igen så det gjorde mycket. Är fortfarande lite svullen runt ögonen men dom sa att det skulle gå ner om någon dag, men man vågar ju inte gå ut haha! Lite typiskt att detta skulle komma samtidigt som deras pappa inte kan ha dom. Men men allt löser sig! Nu har jag iaf löst mina problem med företaget som behövde fixas för att gå framåt så det är en huvudvärk mindre! En sak i taget och nu blickar vi framåt☺️

Xoxo

Elina

//hi everyone! Hope all of you are good!? I’ve had some rough 2 weeks. The kids dad had surgery and can’t walk now for about 2-3 months so he’s not really able to have the kids anything without help so ive has them full time for 2 Week now and Oliver has just not been sleeping well at all. 3 days ago I woke up with an extreme migraine and throwing up. That went on for 2 days and yesterday I woke up with a swollen face so I went to the doc yesterday and they diagnosed me with exhaustion and dehydration so got an iv and some meds to help with the swelling and to sleep better. I don’t like to take drugs tho but I feel a little bit better today but still a little swollen which is weird they just said that’s a reaction from my body to take it easy.

Well easily said then done with two little once.. I’m just so grateful for molly that she has been able to help me a little bit but I hate asking for help and I will always try to do it on my own as much as i can and not use her if it’s not anything I really feel like I have to do. But I guess I have to listen to my body a little more from now on.. I know you can’t do everything on your own all the time if you are not feeling well yourself. One step at the time ☺️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.