Elina Casell

OCTOBER FEST

Hej alla!

Idag var meningen att jag skulle gått på oktober fest, som ni ser var outfiten kirrad och jag var redo men den blev inställd så får helt enkelt hoppas på att det blir en nästa år annars blir det inte mycket användning för den haha.

Imorse var det fotbollsmatch för Theo igen och han gjorde mål och laget vann så det var en riktigt nöjd kille påvägen hem. Killarna har fall break just nu så har vart några intensiva dagar här när man försöker få saker gjorda och samtidigt försöka hålla barnen underhållna. Men har tagit med dom på playdates, gaming centers och badat i poolen, vi har bakat och lagat mat ihop vart i parken kollat på film. Men igår natt vaknade Oliver och bara skrek; tror han börjat få lite natt terrors för han sa att ”dom tar på mig” och ”han står där” usch jag blev ju för sjutton rädd själv. Men sen har han haft lite feber så tror han kan ha yrat lite också. Men inte mycket sömn med andra ord för denna morsa.

Imorgon (söndag) kommer min första YOUTUBE video ut! Och jag kommer släppa en varje söndag från och med nu! Och jag hoppas att ni vill hänga med mig på mina upptåg och ni får gärna subskribera så ni inte missar något!

Här är länken:

https://m.youtube.com/channel/UChE-mt5Wn49McG96CrzznuQ

Nu blir det bums i säng!

Xoxo

Elina

// I was supposed to go to October fest today as you can see, but it got canceled so I guess I have to save my little costume for another time, maybe next year otherwise I don’t think I will have much use for it lol. This morning tho had his soccer game and scored and his team won so it was a happy little guy on the way back home. My boys have fall break right now too which mean no school so I have been trying my best to get stuff done with them home and also keeping them occupied. Ive taken them to a gaming center, play dates, watching movie, swimming in the pool, baking and cooking together. Yesterday Oliver my youngest woke up screaming so upset saying things like ” they are touching me” and ”he’s standing there. So I think he’s having night terrors or nightmares. But then he woke up with a little bit of a fever so could be that to that got him to be a little confused or something. But it got better today. But it hasn’t been a lot of sleep for me so..

BUT speaking of something else, my first video for my YouTube channel is coming out tomorrow!! So if you guys want to subscribe so you don’t miss anything click on the link above! It’s gonna come one every Sunday from now on! I’m very excited! And now I’m tired so time to jump into bed! Xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.