Elina Casell

WEEKEND VIBES

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en bra helg, jag var på Phoenix fashionweek i fredags och kikade lite, var ju ingen NYFW precis men kul att komma ut och göra något och var och käkade på orange sky med Sabrina innan showen uppe på 15 våningen med utsikt över hela scottsdale och bergen, fantastiskt fint och god mat! Dom har också privata små rum typ med utsikt över bergen som verkade väldigt mysigt och Perfect för datenight skulle jag tro! Showen Var på The Talking stick i år men gick hem ganska tidigt för hade barnen så var hemma redan vid klockan 22 men kändes skönt. Sen i lördags var det dags för hockeymatch, barnens pappa skulle spela första hemma matchen för säsongen så tog barnen för att se på den och sen käkade jag middag med Janelle efter och fick en update om hennes liv. Igår var jag med barnen en sväng i lekparken på förmiddagen så dom fick springa av sig i fontänen och Theo var så söt mot en liten tjej som vad där, han älskar verkligen små barn speciellt små tjejer och är så försiktig och fin<3

Sen idag har jag bara jobbat med en massa grejer, har stött på så mkt problem idag och missat möten och viktiga paket Jag väntat på som försvunnit och massa problem och inget har riktigt gått min väg, men tänker att det är en ny dag imorgon. Jag är en problem lösare så det finns alltid en lösning till allt gäller bara att ta tag i det.

På onsdag ska mormor operera hjärtat så om ni vill lägga en liten tanke på henne att allt ska gå bra så skulle jag bli så glad! Önskar jag kunde vara där för familjen!

Har haft extrem migrän idag också, alltid ett tecken på stress för mig så har försökt att bara ta det lugnt resten av kvällen. Nu tänker jag hoppa i säng snart och ser fram emot en ny dag imorgon så jag kan lägga denna dagen bakom mig. Ska luncha med Michelle imorgon så vi kan planera inför oktoberfest på lördag så det blir iaf kul!

Gjorde håret lite ljusare i fredag också, gillar ni? Jag känner nog att jag faktiskt trivs bäst i denna nyansen av blond. Och Jay på bespoke salon som jag går till är såå otroligt duktig på färg! Jag frågade om jag skulle klippa håret i page men han vägrade.. så jag behåller mitt hår ett tag till får se om jag någonsin klipper av det. En dag kommer det ske.

Hoppas ni alla mår bra!

Xoxo

Elina

//i hope all of you had a great weekend! I went to Phoenix fashion week on Friday with Sabrina and we had dinner at the orange sky 15 stories up with a view over Scottsdale and the sunset and the food was good, very romantic haha so if you wanna take a date there I think that’s a great place, they also have these private booths with the view over the mountains so definitely would be a good date night I think and something I would recommend! On saturday it was time for the home opener hockey game for the boys dad so I took the kids there. After the game I had dinner with Janelle and got a little update about her life. On Sunday I took the boys to the park and they got to play in the water a little and Theo was so sweet to this little girl by the park. It’s so cute to see how much he loves little kids and how careful and sweet he is. <3 today have been a pretty touch day, just been a bunch of problems and nothing has really seemed to go my way but I feel like tomorrow is a new day and it will be a better one. My grandmother has her heart surgery on Wednesday so I hope all of u it will give her a little thought that it will go well, I wish I could be there for my family now.

I’ve been dealing with extreme migrain today as well, it’s always a sign of stress for me so I’ve tried to rest this evening and I’m heading to bed here in a minute. I look forward to a new day tomorrow. I’m having lunch with Michelle tomorrow and we will plan for October fest that’s this upcoming weekend which will be fun. Also I did my hair lighter on Friday as you can see, what do you guys think? I think I prefer it this light actually and jay at bespoke salon that does my hair is so good with color! I asked him if I should cut my hair into a bob and he refused so I guess I’ll keep my hair long for a bit, but one of these days I will cut it off.

I wish all of you the best!

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.