Elina Casell

IM BACK

Hej folket!

Nu har jag saknat er och tänkte att jag skulle ge en update.

Jag trivs väldigt bra här över iaf och har växt in i livet här nu och älskar mina vänner jag skaffat och mitt jobb och att man har sina rutiner så det känns väldigt skönt! Jag är på en väldigt bra plats i livet äntligen!

Jag har haft FULLT UPP! Nästan lite för mycket sen jag kom dock. Jag är ju tillbaka i staterna nu i scottsdale för er som missat det och Theo har börjat förskolan och Oliver går på daycare 4 dagar i veckan några timmar så jag kan jobba.

Jag har mycket spännande grejer på gång, Håller ju på att jobba med en satsning och nystart för mitt kläd företag och det är mycket som ska ordnas med så att det flyter på, men ni får hålla utkik nu i höst/vinter för då kommer det komma nyheter för ELINA CASELL brand. YAY!!

Sedan håller jag på med en annan rolig grej som jag satsar på nu som ni kommer få veta om ungefär två veckor och det ska bli sååå kul och jag hoppas att ni kommer gilla det också, Det är något som många av er har velat att jag ska göra innan men nu händer det på riktigt så jag är super taggad.

Utöver det så har jag börjat jobba lite smått som inredare (är nu nästan helt klar och certifierad inredare) har bara ett assignment kvar innan jag får mitt certifikat.. Men har redan fått några klienter så det är super roligt. Har även redan avslutat mitt första projekt vilket var en lägenhet som inte hade en enda grej förutom en stol och lampa typ och jag fick en ganska tight budget att jobba med och en tidsgräns på att det skulle vara klart på 2 dagar!!, hujjjaaaa det var lite kämpigt och stressigt och hon hade väldigt specifik smak på vad hon ville ha och hennes stil, vilket var lite annat än vad jag brukar tycka om, men älskar utmaningar och jag klarade av det och hon verkade super nöjd och det är allt jag kan önska. Så nu är det nästa projekt och det har jag som tur är lite längre tid på mig att göra!!

Theo har börjat fotbolls skolan igen och hade sin första match i lördags, han verkar verkligen tycka det är jätte kul och han är super duktig och kämpar! Han ska också börja på hockey nu så vi får se hur det går,. Mamma som man är är man ju alltid lite orolig för skador i sport..

Oktober månad är ganska uppbokad för mig redan, jag har några event som kommer upp, dels Phionex fashionweek på fredag, sen är det home opener för hockeyn på lördag som jag ska ta barnen på och se sin pappa. Helgen efter det är det October fest, vi har hela kompis gänget skaffat oss lederhosen så man passar in i omgivningen haha, Gillar ju dock inte öl men är ändå ingen stor drinkare så gör inte mig så mkt kanske kan hitta något glas vin någonstans isf. har aldrig vart på Octoberfest innan så det blir skoj. har någon av er vart och var det kul?  alla som känner mig vet hur mycket jag älskar tema fester och att klä ut mig. Så det blir kul.

Sen är det redan Halloween!! Jag har TVÅ utklädnader i år, Theo fick välja vad jag skulle va så jag kommer vara en av dom på själva halloween när vi går runt med barnen och sen dagen efter med vännerna har jag en annan, har knåpat ihop nästan hela outfiten själv, älskar att pyssla med sånt där. Kommer lägga upp hur jag gjorde så får se och också vad jag kommer vara när det närmar sig lite mer.

Ska ni fira halloween och vad ska ni vara?

annars har jag fullt upp med barnen och min charity som jag försöker hinna med att volentära på för FREE ARTS.

Det känns lite vemodigt att vara så långt ifrån Sverige just nu, min mormor mår inte så bra där hemma. och jag och mormor har alltid haft ett väldigt strakt band, känns ganska jobbigt faktiskt att jag inte kan vara där verken för henne eller familjen. men vet ju att det inte finns så mycket jag kan göra egentligen där hemma heller samtidigt som man får lite dåligt samvete på något sätt…

Det är väll det hela egentligen! hoppas ni mår bra också!

xoxo

Elina

 

// Hi people, Ive missed you guys and Ive missed writing so here comes an update of whats going on. Ive been super busy, almost too busy lately. Im back in scottsdale Usa for those who missed that and Theo started kindergarten and oliver is in daycare 4 days a week for a coupe of hours so that I can work. Theo loves his school but theres a lot of homework for being only 5 years old I think!

I have a lot of exciting things happening and in the works. one thing I’m working on is my relaunch for my clothing brand ELINA CASELL its A LOT to do bu I am super pumped and keep your eyes out this fall/winter for the news! Besides that I have another really exciting thing that I’m putting a bunch of time into right now that you will find out about in about two weeks, I’m sooo pumped about it and I really hope you guys will enjoy it too. Its been a lot of you guys thats been asking me to do this before so now its happening.

Ive also started to work as a interior decorator now, I just finished up my first project, I only had 2 days to finish a whole condo that lithely had not one thing, on a tight budget and with someone with a very specific taste, But I love myself a challenge and I managed to finish the place and with a happy client so mission accomplished which feels exciting, noe I’m on to the next one which I have a little more time to do which is nice.

Theo just started soccer again also, he loves it and is doing great so I’m officially a soccer mom again, he also wants to start hockey but a s a mom I’m so worries about getting injured.. But if he wants to play he should play.

My October schedule is filling up quickly especially my weekends. This Friday I have Phoenix fashion week and Saturday is the hockey homeowner game so I’m bringing the kids to eat h their dad. The weekend after Im going to Octoberfest which should be fun, all of us are going to wear laderhosen outfits, and everyone who knows me knows how much I love theme parties and to dress up. Have anyone of you been to October fest before and was it fun?

Halloween is also sneaking up and I actually have 2 outfits this year, one is for actual halloween going with the kids and then the other one for party with my friends, and Theo got to decide my costumes this year! As I said I love dressing up and I’ve been putting together pretty much the full costumes myself this year. I will show you guys what I did and also what I’m gonna be when we get closer to halloween. have you guys decided what to be?

so busy with work, kids and also trying to fit in my charity work that I do for free arts.

It feels a little bit sad being here right now because my grandma isnt feeling well and I hate not being there for her or my family. I know theres not much I could do if I was there but at the same time its hard and I almost feel guilt a little bit. I have such a great relationship with my grandma and I really wish I could be there now when she’s struggling. 

thats all of what I have to say at the moment, and I hope all of you are doing well!! xoxo

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.