Elina Casell

HALMSTAD

Hej!

Här kommer en liten uppdatering ifrån helgen i Halmstad! Älskar Halmstad, brukade alltid åka dit varje sommar med min familj när jag var yngre och spenderat många midsomrar där så har mycket härliga minnen därifrån! Nu var vi bjudna ett gäng till Halmstad av Annas killes kompis som har en jätte fint hus precis vid havet där för lite after beach, skönt häng och sand mellan tårna! Jag tog bilen ner själv och gick rätt smidigt ändå, när alla var framme så började vi med att släng ihop en god lunch och sen efter det intog vi stranden och jag tog mitt första (!) dopp för i år i havet! Var super härligt och så fick jag äntligen inviga min fina baddräkt från hannalisous x nakd som jag tycker är så fin! Sen blev det att svida om för kvällen och lite after beach och buffé, jag tog inga bilder den kvällen tittade knappt på min mobil så det är ju ett bra tecken på att man haft det roligt! Kollade in den fina solnedgången också, och där lyckades vi ta en eller två bilder iaf som ni ser! Jag är så otroligt tacksam att jag har Anna i mitt liv hon är verkligen min lilla soul sister♥️

Andra dagen började vi på bästa sätt med paddle tennis för att svettas bort gårdagens drinkar, har aldrig spelat det innan så det var riktigt kul att testa! Jag tycker ändå att jag vart helt ok för en första gång och fick lite beröm av mina medspelare (kan ju dock ha varit av det skälet att dom tyckte jag var dålig men ändå försökte haha) men jag låtsas att jag var bra, men tyvärr vann ju inte mitt lag haha kan ha haft att göra med mig.. men riktigt roligt och kommer definitivt göra om!

Sen blev det god lunch igen innan det blev after beach på Tylösand! Vi var nästan först på plats så helt dött då haha men tog typ 30 min så var hela stället fullsmockat med kanske 3000 pers så var det ett coverband som spelade och det vart fest! Riktigt rolig dag. Sen när det blev kvällning bjöds det på yttligare en god middag, som ni hör har man vart bortskämd med mycket mat iaf.. och så hängde vi faktiskt bara i huset resten av kvällen för orkade inte ta oss in i vimlet igen men allt som allt så hade jag en så sjukt rolig och härlig helg!

Nu är jag tillbaka med barnen igen och det har vart fullt upp med lek och stoj med pojkarna och annat som måste göras.

Nu har vi bestämt datum med för när vi åker tillbaka till Arizona också och det blir nog den 2 september som det ser ut nu. Så ledsen att jag troligen inte kommer hinna träffa Natalies lilla bebbe innan den kommer dock, är ju beräknad den 12 september! Jag hade ju hoppats på att han skulle komma på min födelsedag som är den 9 september. Men det får vi väll se! Ser ändå fram lite att komma tillbaka till AZ och komma in i sina dagliga rutiner igen. Imorgon ska jag och brorsan på konsert, ska kolla Laleh som spelar här i Huskvarna. Nehe nu ska jag fortsätta med mitt pluggande! Ha en härlig dag!

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alice Gustavsson

  Tycker att vi alla ska bli snällare mot varandra här på nätet <3. Det du ger till andra får du tillbaka <3<3. Därför vill jag ger ER alla en stor KRAM samt att ni ska få mina bästa shoppingstips hur jag sparar pengar <3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  NI ÄR BÄST <3

 2. maj svensson

  Hej!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

 3. Kajsa

  Vilken härlig helg! 🙂
  Har du något tips på bra anti age kräm eller ansiktsbehandling?
  Din hy är magiskt fin!

  1. elinacasell

   hej helt missat denna kommentaren. Jag skulle verkligen kunna rekommendera dermapen och hydrafacial. dermapen sätter igång blodcirkulationen i ansiktet och också jämnar ut hudtonen och ojämnheter och hydrafacial rengör och återfuktar. Jag använder mig bara utav produkter ifrån märket meme Diane och dom steppar till Sverige men är ganska dyrt tyvärr..
   men det är det jag skulle rekommendera🤗
   KRAM