Elina Casell

MORNINGS LIKE THESE

photo. Anna jansohn

vilken morgon. Jag har haft tre sömnlösa nätter nu, barnen har inte sovit så bra heller speciellt inte inatt, tog först tre timmar att försöka lägga dom sen hade Theo gått och lagt sig i min säng och precis när jag själv lagt mig vaknade oliver och skrek och hade lite feber så la honom hos mig också s¨blev lite trångt, dom låg och vred och vände och snarkade dom små liven så jag fick inte en blund. sen på morgonen när dom ville gå upp så hade oliver fortfarande feber stackarn och jag satte dom vid soffan och skulle göra frukost, Då hade oliver lyckats få tag på någon lite chokladbit som han kladdade ner vår nya (!) soffa med som jag haft i 1 dag…. sen såg Theo lite fuffens ut och hade hans iPad så tog och kollade, då visar det sig att han lyckats köpa 12 (!) nya spel på Ipaden på något vänster, då har han sett ner jag skrivit lösenordet och kommit ihåg det, hur är det åns möjligt för en 5 åring!? Så frustrerad och trött som man var och på gränsen att börja gråta av frustration så går jag tillbaka till köket och lyckas jag smälla i tån stenhårt i bordet när jag dukar fram frukosten och då börjar tårarna komma, så gick in på toan och grät så tyst jag kunde innan Theo började banka på dörren och säga att han ville äta nu, så försökte låta normal igen. sånna här morgonar har man ibland och det känns så jobbigt i stunden, speciellt när man har brist på sömn, sömnen är så viktig för mig, jag kan liksom inte funktionerna utan sömn och blir så lätt irriterad och tålamodet bara försvinner. Jag ringde mamma och frågade om hon bara kunde komma förbi en sväng och kolla barnen så jag kunde få lite saker gjorda. behöver ta tag i tvätten, betala räkningarna, åka och handla och hon var så snäll och hämtade dom och tog med dom till landet nu så jag kan få vila någon timme och göra allt jag ska så går det lite snabbare, är så oroligt tacksam över min familj, man uppskattar dom och att man har hjälp så mycket mer nu när man inte har dom tillhands i Usa där man oftast är själv. Nu har jag massa grejer som jag måste ta tag i som sagt.

Skulle egentligen åkt på bröllop i chicago nu i helgen för Cory och Kristy som gifter sig, men är ju min vecka med barnen och kunde inte hitta barnvakt åt dom för skulle ju bli borta iaf i 4 dagar så gick tyvärr inte, hade vart väldigt kul att se alla annars från chicago tiden.

men inte mycket att göra åt, ser fram emot Tylösand nästa helg iaf, Anna och hennes kille bjöd ju med mig dit, deras kompis Viktor har ett stort hus där så dom skulle vara ett gäng och bara ha det gött över helgen! älskar Tylösand och Halmstad, brukade vara där varje sommar när jag var liten och firade alltid midsommar där. har inte vart där på fleras år nu så det blir skoj!

Hoppas ni iaf haft en bättre morgon än mig. Kanske berodde på fullmånen inatt som verken barnen och jag inte sov bra, brukar vara så av någon kontot anledning, Känner ni av det också? eller är det bara något jag fått för mig?

ha det bäst!

xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.