Elina Casell

COUNTRYSIDE NEWS

photos: Anna Jansohn

hej allihop!

Kom precis hem ifrån landet där mina föräldrar bor, har något jätte roligt att berätta och det är att jag tillsammans med mina föräldrar har blivit med torp. Det är nämligen så att där mina föräldrar bor är ju på landet och det är en gård med 6 hus egentligen och 4 av dom är min släkt, det är mina föräldrars hus, min mormors hus och min morbror och kusiners hus och sen mina sysslingars hus som ligger brevis varandra sen har det vart två stugor som inte är vår släkt och nu så blev ett av dom till salu så vi slog till för vi vill ju gärna fortsätta att ha gården i släkten och så kommer jag och mina syskon ha det som sommar ställe nu sålänge sedan får vi se hur jag känner om några år om jag vill fixa till det lite mer för min egna familj beroende på min livs situation då. Men nu har vi iaf påbörjat lite små renoveringar, kommer inte bli några stora grejer nu som sagt utan man kommer ju långt med bara lite färg och sånt där, Mina föräldrar hade också möbelhus innan så dom har ju kvar en hel del möbler sedan dess och sen har vi ju också en ladugård med en del möbler som jag hittat och målat om och lite sånt, ÄLSKAR ju såna här projekt så det bara kliar i fingrarna nu av att få pyssla. så det är precis det vi gjort idag, röjt undan nere vid sjön så man ser vattnet mer har killarna gjort och jag och mamma har målat och fixat inne. Jag tänkte att jag skulle visa lite sen vad som fixats med om ni vill det. älskar ju själv före och efter bilder så tänkte göra lite sånt.

Nu kom jag ju som sagt precis hem och har tagit mig en välbehövd dusch och ska sätta mig och chilla lite framför två och svara på lite jobb mejl mm.

Det är mycket roligt som händer nu men samtidigt känner jag mig lite känslosam av någon anledning, vet inte vad det är med mig, typ känner mig glad och lite nere på samma gång kan inte riktigt förklara. men då får man försöka acceptera det och sen bara gå vidare med livet. NU SKA JAG LEVA på riktigt och njuta av varje sekund.

 

Hoppas alla mår bra där ute!

Stor kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia Svensson

  Hej!
  Älskar dig och denna sida
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50