Elina Casell

LONDON

 

i helgen så åkte jag och dästaste Anna till London, var såå mysigt! Första dagen strosade vi runt på oxford street och käkade lunch uppe på vår otroligt fina takterass på hotellet med utsikt över hela London. Sen hade vi tänkt att gå på en musikal men slutade med att vi gick på magic mike show haha, Jag har ju sett den innan i vegas för några år sedan men Anna hade ju inte sett det så det blev en rolig grej och dom är ju så sjukt talangfulla! Men miste ändå säga att showen i Vegas var snäppet bättre. Sen har vi fått höra HELA resan hur lika vi är jag och Anna, Varenda person har frågat om vi är syskon hade två som trodde vi var tvillingar haha, jag kan inte riktigt se det själv men vad tycker ni? Jag blir bara glad av att höra det så mig gör det inget att vara lik fina Anna.

 

Andra dagen började vi på Granger och Co. för super god frukost och sen strosade vi runt i Notting Hill och kikade in Portobello Market och alla mysiga små butiker där. på kvällen hade vi bort på Sushi Samba som ligger på en tak terass med fantastisk solnedgång.

Tredje dagen och vår sista dag så körde vi mer turisthak i staden. vi gick längs med floden, kollade in art museum och hästsoldaterna och bara mös runt i fina parker och tog in London atmosfären. Så otroligt fin stad, har ju vart där en gång innan men det är ju en stad som man kan upptäcka så mycelet i. Anna tog en hel del coola bilder också som kommer upp så småningom så håll utkik!. Tack London och Tach Anna för en oförglömlig resa!

utsikten från hotellfrukosten var inte illa!

   

Var och käkade på HIDE som var en av de godaste måltiderna jag någonsin ätit. sådan smakupplevelse verkligen!

Jag har fler bilder som kommer som sagt från våra andra små äverntyr och platser som vi var på men här är i alla fall en helhet av vår lilla mini resa, var ju bara tre dagar men tycker ändå vi hann med en hel del. Ska verkligen bli bättre på att ta såna där små tripper och resa mer, det ger så otroligt mycket. Och jag är så otroligt glad ver att jag och Anna har funnit varandra också!

Ha en fantastisk fortsatt kväll!

xoxo

Elina

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.