MIDSOMMAR – Elina Casell

Elina Casell

MIDSOMMAR

Några bilder ifrån midsommar.

Hade ni en bra midsommar? Min var jätte mysigt, jag och barnen var i Spexhult hos mina föräldrar med mina syskon, syskonbarn och mormor och vi bara mös, åt gott och pratade massa minnen och skrattade. Tyvärr var både Theo och Oliver sjuka, dom hade ju precis kommit hem ifrån sin Grekland resa med sin pappa så dom hade lyckats åka på lite baskilusker så jag åkte in med dom i torsdags innan midsommar och det visade sig att Oliver hade öron inflammation (detta är 5e gången på kanske 5 månader,så kommer nog bli att operera in rör sen). Och Theo hade nästan 40 graders feber hela midsommar, men han ville så gärna vara med och leka med sina kusiner och kämpade verkligen med att försöka verka frisk tills jag sa att han var tvungen att gå och vila och han var så varm så jag fick lägga massa kalla handdukar på honom för att försöka hålla nere febern. Det är verkligen hemskt när barnen är sjuka, man känner sig så maktlös! Dom är fortfarande inte helt hundra än med lite hosta och feber så ska försöka kurera dom så gott jag kan, men verkar iallafall gå åt rätt håll! Vet inte vad Theo kan ha åkt på för något, men känns som det är något virus aktigt. Mina små älsklingar!

På torsdag åker jag och Anna till London i tre dagar och jag är såå taggad! Älskar London! Och det är så kul att åka iväg och upptäcka världen verkligen! Har försökt bli bättre på att hitta på sånna där saker! Har redan fått en massa super bra tips men om ni har fler så är det bara att skriva♥️

Ha en fortsatt härlig söndag!

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.