CURLS – Elina Casell

Elina Casell

CURLS

Nehe nu blir det en vecko uppdatering igen då.. Har vart en väldigt rolig vecka faktiskt. Hade barnen i början av veckan med massa mys men nu är dom på kreta med sin pappa och jag var på jobbresa i Karlskrona i slutet av veckan bla där jag hade möte med företaget ECOLYX och sen ett annat företag gällande mitt bolag. Väldigt mysig Stad! Men var ju en väldig snabbvisit, men har kommit på hur kul det är att se andra städer i Sverige för har aldrig rest runt så mkt i Sverige så känner att jag måste bli bättre på det! sen så har det vart examensfirande och mys med familjen. i helgen har jag bara hängt med vänner och haft det så kul och mysigt!! I lördags så blev jag så fint fixad i håret av bästa Sophia som ni ser ovan med coola lockar!! Jag ska försöka hitta någon som kan hjälpa mig att sätta ihop videor åt mig och när jag gjort det ska jag visa både mina sminkningar, hur jag lockar håret och mina hudvårdsrutiner mm. Men det kommer när det kommer vill inte lova och så blir det inget på ett tag, vet att jag är jäkligt seg med det där..

iaf så hade jag en av de roligaste kvällarna på länge!! Jag och Sophia gick och käkade på brasseriet först, om ni ska dit ta då anklåret, såååå gott!! Sen efter det blev det elgordo för sangria och sen blev det spontant en sväng till OPA!! Hade verkligen så kul! Älskar spontana kvällar så! Sen igår var jag över hos Anna och blev bjuden på supergod fisksoppa och massa skratt! Och idag blev det bio med Evelina och kollade Aladdin, helt ok film men lite besviken blev jag helt ärligt. Men älskar bio över lag så bara kul att kolla!

Jag börjar längta sönder efter barnen nu dock, får dom på torsdag igen och shit vad jag ska mysa sönder dom då, men vet ju att det inte går någon nöd på dom precis med all bad och lek! Sen är ju midsommar också oxh den ska firas med barnen ute hos mina föräldrar med mina syskon och syskon barn, kommer nog bli jätte mysigt! Vad ska ni göra?

Imorgon blir det plugg hela dagen och sen planering inför min och Annas resa till London! Jag är såååå taggad! Om ni har några tips får ni gärna skriva det här!

Har ju vart där innan men man glömmer ju vad allt heter! Jag med mitt fiskminne liksom haha.

Ha en super härlig vecka!

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.