Elina Casell

UPDATE

Photo: Anna Jahnson

Tänkte att jag skulle göra en sammanfattning av veckan som gått! Jag har hängt en hel del med bästaste Anna som är en helt fantastisk fotograf för övrigt, som ni kan se ovan så tog hon några bilder på mig härom dagen. Tog med henne ut till mitt smultronställe hos mina föräldrar ute på landet och hon är så fantastisk på att skapa en känsla i hennes bilder, hon tog även lite bilder på mig och barnen förra året som jag är helt kär i så det har vart kul att se! Även hon har separerat med två barn så för ett tag sedan så man kan verkligen relatera till varandra och har nog en väldigt bra förståelse för varandra när det kommer till just det ämnet lite mer än dom vännerna som inte har gått igenom något liknande själva så det är alltid skönt att känna att man har någon som vet exakt hur det är! Och väldigt glad att jag och Anna har hittat varandra.

Barnen har vart hos sin pappa denna veckan men Oliver har vart lite sjuk så jag har vart där lite extra denna veckan ändå. Han har en retlig liten hosta och feber som inte har velat lägga sig men nu har den äntligen försvunnit och jag ska också ta med dom för vaccination mot TBE idag, känner att man kanske borde ta den sprutan själv också för man blir ju lite rädd när man hör om det där, vi som ändå är ute på landet mycket nu på sommaren. Har ni tagit vaccinet?

Har även varit hos fina Madde och haft myskväll i sommar värmen, Elin var på besök ifrån Stockholm så var kul att få se henne också och umgås med vännerna med god mat och en riktigt härlig kväll!

Annars har det vart mest fokus på studier och så har jag målat om en del och fixat och donat i hemmet, Bl. a. målat om i hallen nere till denna ljuvliga blå färgen som ni ser ovan som man blir så lugn av. Ska lägga upp före och efter sen när jag lyckats få upp garderoberna så ni får en helhets känsla.

Denna veckan så ska jag bara ha barnen halva veckan för sen ska dom på en liten semester med deras pappa och hans familj så det kommer dom nog tycka är kul, men jag har rätt fullt upp ändå när dom åker, måste åka på lite roadtrip för några möten i slutet av veckan, sen har pappsen fyllt år så vi ska fira honom och sen plugg och jobb att fixa med!

Det börjar ju närma sig midsommar afton också, jag har barnen då så blir en lugn härlig midsommar ute på landet med min familj och barnens kusiner med bara massa mys och god mat tänkte jag. Vi får väll se om det årliga regnet kommer som vanligt eller om vi faktiskt lyckas få en fin och varm midsommar för ovanlighetens skull!? Vad ska ni hitta på?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.