Elina Casell

INNOCENT

Jag blir så arg på mig själv att jag lovar att jag ska uppdatera kontinuerligt här på bloggen och sen gör jag inte det.. ska sluta lova saker här när jag vet att jag inte håller det. Fan alltså. Så förlåt till er som är mina trogna läsare att jag vart så dålig på det! Blir på riktigt besviken på mig själv! Jag har ju barnen denna veckan och då är det ju alltid extra fokus på dom så jag helt enkelt bara glömmer att skriva här. Hur som helst så har veckan gått bra, tänkte berätta om en grej som jag börjat med och det är att jag har ett litet stjärnsystem för barnen nu för att berömma bra beteende, dom har vart väldigt trotsiga på senaste så kände att jag ville göra något åt det och detta funkar så bra!! dom får en stjärna för varje dag som går utan bråk och sånt och när dom fått 20 stjärnor så ska dom få en liten grej, dom har var sitt. Och en extra stjärna kan man få om man är extra duktig på att vara artig och tacka för maten och hjälpa till att plocka undan osv.. Theo har vart som en liten ängel hela veckan och stretar inte emot alls som han kan göra ibland både vad gäller läggdags eller att han vägrar ha mössa/jacka eller slår tillbaka om lillebror slår först, har inte vart något sånt alls, så harmoniskt för både barnen och mamma, oliver har ju däremot en lite mer busig personlighet och ÄLSKAR att görs sånt han inte får och testa gränserna, men han är samtidigt ett litet charmtroll och lyckas alltid charma sig ur sina trubbel, svårt att vara arg på dom små liven en längre tid men måste ändå ge detta tipset om det är någon annan som har det sådär för får dom att tänka efter.

Jag var ju i Stockholm förra helgen också på lite jobbmöten och event och passade på att träffa kompisarna samtidigt. Var bara torsdag-lördag men älskar den staden så mysigt! Missade ett av nötterna för hade tagit fel dag, jag i ett nötskal, ibland undrar jag vart min hjärna håller hus..På söndagen var vi på mitt kusins-barns konfirmation, har inte sett mina kusiner på så länge så det var mysigt! Har också hunnit skicka in ett till assignment för min inrednings skola som jag inte har så mycket kvar på nu, hade tänkt att ägna mer tid åt det i veckan så jag kan få mitt certifikat. Annars är jag nästan helt fullbokad hela veckan redan med olika grejer.

Min bästis Natalie väntar ju bebbe nu och jag är så glad, i september kommer han, hoppas på att han är lite tidig så jag hinner få se honom innan jag åker tillbaka till AZ!! Hon fyllde också 30 år för inte så länge sedan så jag ska ta med snurpan till en 4 dagars trip till barcelona som present och tänkte fråga er om era bästa tips där om ni har några? Har vart där en gång innan men kommer knappt ihåg nått.

Så kom gärna med restaurang tips och shopping m.m, blir väll inte så vilt eftersom en av oss är preggo haha och jag ser bara fram emot avslappning, så mer fokus på mat och kultur än fest på denna trip. Jag välkomnar allt!

Ska lägga upp lite ifrån hemmet nu när jag faktiskt börjat komma iordning. Har väntat på att det ska bli klart så jag kan lägga upp före och efter bilder, men ni kanske tycker det är kul att se under tiden under processen också?

Nehepp som vanlig håller ögonlocken på att falla ihop här så vi hörs snart igen.

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milou

    Hur gammal är din bästis? Bebben är det hennes första barn eller har hon barn? Har sett dig från Playmakers och du en av mina favoriter där.

    1. elinacasell

      min bästis`vem menar du då? menar du Natalie som är gravid så ska hon ha nu i september och det är hennes första barn, så roligt! åh vad glad jag blir tack för att du kikar in!