RECAP – Elina Casell

Elina Casell

RECAP

Det har ju vart min vecka med mina pojkar och jag har som vanligt varit super dålig på att uppdatera här, jag är helt ärligt HELT slut på kvällarna när jag har barnen så jag brukar gå och lägga mig typ när jag lagt barnen haha, någon annan som känner igen sig? Men i vilket fall som helst så har ni några bilder ifrån veckan. Första bilden är utsikten från mitt hus, har nog aldrig sett en så fin solnedgång här i jkpg som den! Så magisk! Sen har det vart skoj och lek hela dagarna med lekparken dom har hjälpt mig att rensa i landen och vi har hälsat på deras kusiner, spelat spel det har vart fotbolls träning för Theo och så nu i helgen var vi hos mina föräldrar ute på landet och mamma bjöd på massa god mat och bara haft det mysigt. Idag åkte vi och var med i ett “duck race” och dom första 11 som kom i mån av de 600 som var med fick pris och vi vann faktiskt 11 priset haha. Var alltså 600 plast ankor med nummer som åkte på en å… the happening of the week i lilla Nässjö haha. Bara sånt som händer i en liten stad. Men det var mysigt att komma ut i skogen lite! Älskar att andas skogs luft! Imorgon har jag lovat att styla om min brors dotters sovrum från “barnrum” till “tonårsrum” som hon fick av mig som födelsedags present. Så blir kul att visa före och efter bilder sen! Blev inte mycket sömn inatt, var fullmåne så brukar aldrig sova så bra då av någon konstig anledning. Nu kör vi ny vecka och jag har fullt upp. På torsdag-söndag blir det en trip till Stockholm för jobb men hinner förhoppningsvis med att träffa några vänner också! Och sen på söndag ska jag på konfirmation för mitt kusin barn i Sommen. Full rulle överallt! Hoppas ni haft en härlig helg också!

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongMama

  Japp jag känner igen mig i den tröttheten, men det är för att jag är pollenallergisk och är golvat på kvällarna.
  Hoppas du får en fin och piggare helg med dina fina

  1. elinacasell
   elinacasell

   Ja usch känns som många känner av den där pollen! Vi får hoppas på att det blir bättre snart:) tack snälla!

 2. Pia

  Den Double Wear concealern du visade var inte Laura Mercier utan Estee Lauder. Ifall nån vill köpa den så kan vara bra att veta! Den är för övrigt toppenbra! 🌸