QUALITY TIME – Elina Casell

Elina Casell

Annons

QUALITY TIME

Before and after

Vart full rulle de senaste dagarna som vanligt! Haft fullt upp i huset och sen fixat en massa govenment grejs ifrån USA och sen jobb. Igår var mamma och pappa här och hjälpte mig att sätta upp lite grejer i huset som gardiner och tak lampor osv. Nu börjar det sakta med säkert arta sig. Känns dock som att man aldrig kommer bli helt färdig när man har hus, alltid något..

Dagen idag började dock inte jätte bra. En sån där dag ni vet när allt som kan gå fel går fel, men dagen slutade bättre iaf. Jag hade lite quality time med min brors dotter Ebba och hade lovat att ta henne till frissan för hon ville bli lite blondare vilket intermezzo fixade så fint, super bra blev det. Sen åkte vi en sväng förbi Jonna och mös efter. Imorgon ska jag ha en one on one med Theo, känner att vi behöver det, det är svårt att ge den extra tiden när man har båda barnen att båda ska känna att dom får uppmärksamhet. Så jag ska se till att jag och Theo verkligen har en sån dag imorgon. Sen på kvällen ska jag på AW på VOX med några kompisar så det blir nog kul.

Har vart rätt mkt på senaste, känt mig ganska stressad inombords, mycket tankar, massa press som jag sätter på mig själv och sen bara allmänt mycket att ta tag i så Hr börjat få typ nerv ryckningar i ögat som tydligen är ett tecken på utmattning och stress…. ska försöka hitta ett lugn igen. Allt ordnar sig alltid så är det ju så varför ska man stress över saker man inte kan styra, onödigt:)

Dags att sova, måste ta bättre hand om mig själv nu! Och det hoppas jag alla ni där ute gör också!<3

Xoxo Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stronger Life

    Ta väl hand om dig, stress är farligt, det är förgiftande inombords och att komma tillbaka från hemsk utmattning är inte lätt, man blir aldrig lika tålig som man en gång va. Lyckat ill och ta hand om dig.

Annons