HOME SWEED HOME – Elina Casell

Elina Casell

Annons

HOME SWEED HOME

Då har man vart på svensk mark i snart två veckor. Som vanlig flyger tiden iväg. Flygresan hem gick bra! Jag och Niklas åkte med barnen tillsammans och oliver sov nästan hela resan, Theo spydde en gång men sen var det lugnt, tycker det känns väldigt bra och väldigt stolt över hur bra jag och Niklas fått allt att funka och att vi fortfarande samarbetar så bra när det gäller våra barn. Jag vet att i många fall i separation så är det ju inte så. Så det är jag väldigt tacksam över att vi lyckats med det!

Känns både roligt, konstigt och lite jobbigt på samma gång att vara tillbaka här i Sverige. Det är självklart kul att se alla vänner och min familj, det känns konstigt för huvudet inte riktigt hänger med vart man är i världen och sen lite jobbigt eftersom alla ens vänner här hemma har en vardag som jag inte vart med i på 8 månader och då blir det lite svårt för mig att komma hit och skapa mig en egen vardag då jag vet att jag bara är här en kortare period, det känns mer som en semester tid för mig i Sverige medans jag har min vardag i USA. Men då har man inte så många att hänga med under vardagarna då jag inte har barnen och är färdig med det jobb jag har. Svårt det där.

Hade min fashion show för mitt märke ELINA CASELL på spring inspiration i fredags också, wow vilken catwalk dom ordnat med, kändes verkligen som att det lika väl kunnat vara på NYFW och perfekt att ha det på Munksjö magasinet. Grymt styrt och det är exakt den visionen jag haft innan med det där industriella lokalen och allt! Så kul att få vara del av det!

Annars har jag så mycket med huset nu! Jag har så många projekt som jag pillar med vilket är super kul men envis och inte så tålmodiga jag vill ju bara få allt klart på en gång men går ju inte. Så tar en sak i taget. Tänkte lägga ut några före och efter bilder på några delar av huset som ändå är klart iaf om ni tycker det är kul?

Och nu har jag sagt till mig själv att ta tag i bloggandet igen. Har vart för mycket annat att fokusera på. Ska iaf försöka få in ett inlägg var annan eller var tredje dag från och med nu!

Xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stronger Life

  Otroligt tråkigt att ni går isär (jag ligger nog lite efter) men det finns säkerligen någon mening med det hela, alltså det jag menar är, allt händer av en orsak. Det kommer att bli bra, ni verkar vara kanonfina som skillsmässopar om man nu kan säga så.
  Lycka till med allt.

  1. elinacasell
   elinacasell

   Ja vi har ju vart skilda nu lite mer än ett år så det är ju ett tag sedan men tycker vi får det att ha funkat bra☺️ tack☺️

 2. linn lissel

  Kul att du har ett hus att pyssla med iaf när ens vänner har en annan vardag 😊 jag ser gärna ett inlägg om huset och vad du gjort och vad är nästa projekt osv 😍😍

Annons