BIRTHDAY BASH – Elina Casell

Elina Casell

BIRTHDAY BASH

 

Lite bilder ifrån helgens kalas, hann tyvärr inte ta så många bilder för min mobil dog.. men var iaf ett super lyckat kalas! och barnen verkade ha jätte kul, Vi hade satt upp bord och bouncy castle och massa annat utanför niklas hus vid parken där och vi hade dinosaurie tema som barnen ville ha, så det funkade super bra! Det kom nog upp mot 40-50 pers sammanlagt både vuxna och barn inräknat, för vi hade bjudit hela Theos klass, några vänner och sen också några från laget och deras barn, så det var jätte kul att så många kunde komma och fira killarna.

Hopp borgen var ju succé och barnens favorit, sen hade jag ordnat med en “dinosaurie egg hunt” eftersom det är nära påsk nu så alla ungarna fick springa och leta efter godis fyllda “dinosaurie” ägg i parken. Tårtan blev också super fin, Det var LOVEANDCAKE här i scottsdale som hade fixat den.

Jag har lyckats åka på en öroninflammation så var hos doktorn igår och fick penicillin, hoppas jag tillfrisknar snabbt, det skulle inte vara kul att ha det på planet hem..!. Niklas ska till Cabo resten av veckan och det är min tur med barnen nu innan det blir hemfärd till Sverige nästa vecka så måste bli frisk! Försöker njuta till fullo av värmen nu iallafall, ångrar att jag inte tagit någon tripp under denna säsongen för är ju rätt smidigt härifrån, men får bli i sommar, får resa lite i europa!

Ha en härlig dag allesammans!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.