Elina Casell

MIDDAY ARIZONA

Inne i en hatt period nu, mina favorit hattar kommer ifrån rag&bone.

Igår var jag på tv showen MIDDAY ARIZONA som sänds på 12NEWS och prata lite om mode och hur man kan klä sig bekvämt och snygg även om man är mamma. Ni kan kika på det HÄR 

Idag har jag vart med barnen och Niklas och fixat nytt pass till Theo för hemfärden snart Sen också vart på party city och inhandlat det som behövs för deras kalas på söndag. Så nu tror jag att vi är redo för det.

Ikväll ska jag träffa Michelle och Louise för middag och lite härligt häng i kvällssolen, är bjuden på två events så frågade om dom ville hänga med på dom först, tror vi ska åka till farm & craft kanske, det är så mysigt där så får vi se om vi stannar där eller hur det blir, blir nog ingen sen kväll iaf..

Imorgon har jag faktiskt en liten dejt med en annan ny super gullig kompis som heter Jenny, blir troligen middag på sumo maya sen så får vi se vart kvällen bär av. Lördag har jag inte mycket planerat än och söndag blir det ju kalas för pojkarna. Så det är min helg det. Har en hel del att fixa med och packa osv också inför hemresan också. har inte exakt datum än för sverige resan, men blir om någon vecka! Så konstigt att åka tillbaka till sverige igen.

Hoppas alla ni mår bra!

xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.