OLIVER HAPPY BIRTHDAY – Elina Casell

Elina Casell

OLIVER HAPPY BIRTHDAY

Min älskade lilla oliver, idag blir du 2 år! Du är så fantastisk på alla sätt och du får mitt liv att kännas så rikt! Jag hoppas att du får världens bästa födelsedag min fantastiska varelse!

Det är niklas tur att ha barnen nu så var precis förbi och sjöng lite för oliver och lämnade present hos han, ska jag vara helt ärlig så känns det lite extra jobbigt idag att jag inte får vara med min älskling på hans dag, vill fira honom också, rann några tårar när jag var tvungen att åka därifrån..Niklas hade redan planerat att dom skulle åka någonstans.. annars hade jag gärna vart med. Usch det var jobbigt. Men på söndag ska vi ha kalas för båda två för då fyller Theo år så då får jag pussas och umgås med båda och fira dom ordentligt❤️Får försöka sysselsätta mig med annat idag och tills dess, måste börja packa nu för om två veckor bär det tillbaka till Sverige! Så sjukt att säsongen är över! Nu kör vi en ny sommar och den ska vara grym har jag bestämt!

Hoppas ni får en bra dag!

Xoxo Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.