Elina Casell

POOL PARTY

 

Min helg i lite bilder, Michelle min kompis fyllde 25 och ordnade med pool party, så mysigt hade hon fixat som ni ser! Var en hel del folk och hade super kul, dom flesta var norskar haha, var nästan som en liten Skandinavien fest! Så glad att jag hittat så fina vänner här över! Festen började redan vid 14 på dagen och jag var hemma redan vid 11 på kvällen, så var rätt skönt att det inte blev så sent och att vakna upp fräsch för hade barnen. Inatt vaknade Theo vid klockan 03.00 och skrek så han väckte Oliver, var ingen lätt match att få dom att somna igen så man är ganska så trött idag, dom har varit lite små trotsiga på senaste nu, sen så tog Oliver den enda pennan som jag har som inte går att få bort och målade på väggen, tålamodet sätts ju på spel ibland som förälder alltså….har försökt få bort det med allt men går inte så antar att jag måste måla över det helt enkelt…kan inte fatta heller att det börjar närma sig att åka hem till Sverige igen, det senaste året bara sprang iväg!, Men ändå har så mycket hänt! Är på en så stadig plats i livet nu känner jag och det är så skön känsla! Ha en super härlig dag nu!

 

xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sus

    Tänk på att dina fina barn är väldigt små och deras föräldrar har separerat. Därför är det inget ovanligt med sådana utbrott, trots att det är tufft för dig naturligtvis.

    Utan att vilja lägga skuld på dig så var noga med att välja en barnvakt som barnen känner sig 100% trygga med. Inte många olika, det skapar otrygghet. Vi hade två barn som sov mycket oroligt här senast när vi hade barnvakt, samma som alltid, men denna gången berättade storebror att barnvakten blivit så arg på lillebror att hon tagit honom hårt i armen och sagt att han inte fick komma ut ur sitt rum. Anledningen? Han ville inte sova förrän jag kom hem. Fick hon komma tillbaka, nej.

    Nu vet jag inte din familjesituation/logistik till fullo, men vem tar hand om pojkarna hemma hos ditt ex när det är hans pappavecka?