Elina Casell

PLAYDATE

 

I veckan var familjen Sharp här i Arizona på en liten mini semester, mitt ex spelade med dom när vi var i Chicago så jag tog med barnen på en playdate till deras hotell vid poolen. Theo och deras dotter Sadie är så söta tillsammans, när dom var två år så har vi ett jätte gulligt kort när dom pussas och nu har dom fortfarande connection och håller handen. hjärtat smälter ju lite. Och så kul att se hela familjen igen och också träffa Abby, har känna varandra nu i 12 år, ända sedan jag flyttade till chicago när jag var 19!! Det är bara några dagar kvar nu tills både Oliver och Theo fyller år, Oliver blir 2 år och Theo 5 år, försöker klura ut ett födelsedags party för dom men så svårt när man inte vet deras pappas schema om dom går till slutspel eller inte. Men verkar iaf som dom vill ha dinosaurie tema, så det ska dom få!

I helgen har jag en pop up butik för elina casell brand i water tower place i Chicago, så om du är i chicago borde du komma förbi och handla dina favoriter!

Annars då, jo jag känner att jag inte har någon tid över knappt till att ens träffa mina vänner här just nu, är mycket på gång just nu med både jobb och barn och planering för hemfärd etc.. men det mesta är bara roligt! Man vill ju så mycket på en gång, men ibland räcker inte tiden till.. i helgen tänkte jag ta Theo på deras pappas sista match för säsongen. så får vi se om dom tar sig till slutspelet eller inte. Nu måste jag åka och hämta barnen på förskolan, sen ska jag göra lite hemmagjord glass tänkte jag.

 

ha en härlig dag.

xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.