Elina Casell

ELINA EATS

Cover photo: Janelle Etzel

Jag kan nu STOLT berätta att min kokbok ELINA EATS äntligen har kommit ut och är tillgänglig på AMAZON, BARNES&NOBLE och AUTHORHOUSE

Kokboken är en samling av några av mina favorit rätter och alla rätter är helt fria från gluten mjölkprodukter och vitt socker. Jag ville göra en kokbok som ger dig hälsosamma enkla tips för ett hälsosammare liv utan att behöva känna att man är på någon slags diet. Jag är så otroligt tacksam och chockad över hur många exemplar som redan sålts och känner mig så stolt! Just nu är boken bara tillgänglig på engelsk version men jobbar även på den svenska versionen som förhoppningsvis kommer att finnas tillgänglig inom kort!

Vill bara säga tack till alla som redan köpt min bok och stöttar mig i allt jag gör och mina projekt!

 

XOXO

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.