BABIES – Elina Casell

Elina Casell

BABIES

 

Jag och världens sötaste lilla sessa!! Hade lunch på the herb box med min kompis Karen idag och hennes underbara lilla tillskott som ni ser på bilden, såååå söt så man dör ju, Man längtar ju tillbaka lite till bebis perioden när man ser dessa små gossingar, jag har alltid tänkt att jag skulle få en liten tjej när jag skulle få barn, men så blev det ju inte haha, älskar att vara mamma till mina älskade pojkar dock och skulle aldrig kunna tänkta mig något annat är klart, men är ändå skillnad på att ha tjejer och killar vad jag uppfattar det som, jag är sådan girlie girl själv så hade ju självklart vart kul om man hade haft en liten tjej också. Vem vet vad framtiden ger, man ska aldrig säga aldrig,

Har haft fullt upp hela dagen, suttit i telefon igen i princip non stop och min inbox har vart överfull, jag har verkligen inget emot att ha mycket jobb men samtidigt känner jag att jag har alldeles för lite tid för allt ibland, finns liksom inte tillräckligt med timmar på dygnet för att hinna med allt, för jag gillar inte att jobba när jag väl hämtat barnen från dagis, då vill jag ju gärna spendera tiden med dom och sen är det svårt och distraherande om jag ska försöka få jobb gjort med dom hemma , får så dåligt samvete då,

Ibland är det svårt att få ihop det. Idag var jag så jäkla trött också för vaknade med en rejäl förkylning så känner mig lite hängig på toppen av allt så jag längtade tills jag kunde få lägga barnen ikväll så jag själv kunde lägga mig och bara få några sista saker gjorda på datorn så jag själv kan gå och lägga mig nu, man känner sig så usel att känna så men helt ärligt är det sjukt påfrestande ibland att vara förälder när man inte riktigt har någon som avlastar, nu är det ju så att jag bara har dom kanske 80% av tiden så jag iaf kan få ladda batterierna lite här och där med dagar för mig själv, men ibland känner man att man behöver en liten semester, jag är där nu, hade suttit fint med en liten minisemester eller spa dag hade inte vart fel heller… Nehe nu måste jag sova, ögonen håller på att falla ihop här snart. hoppas ni har en fin kväll!

 

// Me and this cutie today, I went to lunch at the herb box with my friend Karen and her little angel of joy. She’s so adorable that my heart was melting. I miss that time when the kids where that little, its so cozy, I actually always saw myself as a mother to a little girl but that never happened obviously  lol, love being a mom to my boys tho and couldn’t imagine anything different of course!! but it is a difference getting girls vs boys what I can tell, don’t have anything to compare with tho but just from my point of view. Im such a girlie girl myself so of course it would have been fun with a little girl., who knows what the future holds, you should never say never.

Ive been super busy all day sitting on my phone and phone calls non stop, my inbox has been over flowing, I don’t mind having a lot of work but at the same time I feel like theres too little time sometimes to get everything done, theres not enough hours in a day because I don’t like to work when I’ve gotten the boys from school because then I want to spend my time with them and if I still have stuff to do then I felel distracted and its hard to get anything done anyways with them at home and then I feel bad. Sometimes its hard to get everything to work, I was so exhausted today that Ive been secretly counting down the hours until I got to put the kids to bed so that I could get my last stuff done and go to bed myself, I woke up sick this morning as well so been feeling a little extra tired. I can’t wait to go to bed right now. I feel bad about saying it but it can just be very exhausting sometimes being a parent, I have them like 80% off the time tho so at least I have couple of days once in a while to reboot my energy and be by myself and get some stuff done. but sometimes you just feel like you need a day or a weekend to get away, thats me at the moment, wouldn’t be wrong with a spa day or a nice little weekend somewhere… Ok I’m heading to bed can barely keep my eyes open while writing this. 

Have a great night!

 

xoxo

Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.