Elina Casell

RÖHNISCH SPORT

    

outfit from röhnisch

Min telefon har gått i ett idag, har troligen aldrig messat eller ringt såhär mycket på en och samma dag som idag. Men får iallafall lite saker gjorda så det har vart skönt. Ovan ser ni ett super fint set ifrån röhnish älskar den gröna färger, och om ni kikar in på min Instagram imorgon så kommer jag att ha en tävling där ni kan vinna ett presentkort på ett värde av 500kr från just röhnisch så det vill ni inte missa!

Jag åkte till green house idag och satte mig i baren för en snabblunch, efter sisådär 5 minuter så kommer det fram en kvinna i 60 års åldern och frågar om jag var singel, haha så börjar hon prata om sin son som hon tyckte skulle passa mig jätte bra och visade bilder och sen började ställa massa frågor, kände mig nästan lite som om jag var på en jobbintervju. haha jag har aldrig haft någons mamma innan som har kommit fram och försökt ordna dejt åt sin son, är ju en första gång för allt, Tyckte det var lite gulligt av kvinnan ändå och kände mig ändå smickrad att hon verkade tycka att jag som är en total främling skulle vara något för hennes son.. hur som helst så tackade jag vänligt nej till hennes erbjudande och fick mig ett litet skratt av hela grejen.

Annars så har jag vart på Zara en sväng med Michelle och försökte hitta något att ha på mig till ett middags event som jag har på fredag och nu precis kom jag hem från bio med Michelle, Mathias och 3 andra, kollade på den nya Marvel filmen, inte någon jätte höjdare i min åsikt men ändå kul med bio. Nu ska jag försöka sova, har inte barnen ikväll så ska föröka att faktiskt sova ut en liten stund imorgon, var ett bra tag sedan nu sedan jag kunde göra det..

Hoppas ni har en härlig dag!

// What a day, my phone has been blowing up like crazy today for some reason, I don’t think I’ve ever been texting this much in one day ever, but one gotten a lot of things done so thats been nice! Above you spot some pictures of me wearing an outfit from röhnisch and I’m involve with their sportswear, AND if you check out my Instagram tomorrow you have a chance to with a gift card with them! Don’t wanna miss that! Something funny happened to me at lunch today, I went to the green house for a quick lunch by myself and this woman in her 60s come up to me and ask if I was singel., Then she starts talking about her son saying how we would be a great match and start asking me all these questions like I’m in some kind of an intervju haha Ive never has someones mom come up to me before and trying to set me up with their son so thats a first, but I must say I was a little flattered tho that she thought me, a complete stranger would be something for her son, anyways I nicely declined her offer of that date and got a chuckle out of it.

Other then that I went to Zara quick with Michelle to try to find something to wear for a dinner event I have on Friday and then I went to the new marvel movie with Michelle Mathias and 3 other friends. The movie was ok, but nice to do something and relax and have fun. Time to hit the pillow, I’m gonna try to sleep in a little tomorrow because I don’t have the kids tonight and its been a while since I had that chance so hopefully I won’t wake up from the sun as usual. hope you guys have a great day!

xoxo Elina

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.