Elina Casell

GALA SEASON

 

Idag har jag vart på playdate och bio med barnen. Oliver klarade att sitta still hela filmen även om han pratade någon gång ibland lite högt så var jag imponerad att han faktiskt klarade en hel film, val lite av en chansning för har aldrig tagit med han på bio innan.

Theo älskar verkligen Jax hans kompis och han blev så arg på mig att han bara skrek och grät när jag sa att det var dags att gå hem. tog mig 20 min att få in honom i bilen, hua, han brukar aldrig få sånna utbrott annars men ohoj denna gången fick jag testa både mutor och alla tekniker jag kunde komma på.

Idag så hörde min kompis av sig och frågade om jag ville ha två biljetter till en välgörenhets gala som är nu på fredag här i scottsdale för dom har fått förhinder och inte kan gå, Hon skämtade och sa att hon tänkte vem av hennes vänner här som skulle kunna ha en balklänning hängandes hemma så tänkte hon på mig haha! Men jag tycker det ska bli kul, älskar sånt, vem älskar inte bal liksom där man har en ursäkt att få klä upp sig lite och sen välgörenhet är något jag alltid tar en chans i att försöka involvera mig i så allt är för en god sak! Jag frågade Michelle om hon ville va min plus one och det ville hon, blir nog en trevlig kväll.. Nu är dock frågan vad man ska ha på sig!? dom flesta har balklänningar på sig. Jag har denna klänningen ni ser ovan som jag hade på en annan gala i Chicago för några år sedan som jag tänkte att jag kanske skulle återanvända men nu när jag testade den så var den lite stor så får eventuellt ta mig en tripp till stan och försöka hitta mig något.

Jag känner mig lite stressad just nu har så mycket grejer att fixa med denna veckan, jobb relaterat mest och jag hatar mig själv att jag alltid ska sätta så himla mycket press på mig själv. Jag kan vara lite för ivrig ibland också att vilja få saker gjorda att kan jag kan känna efteråt att jag hade kunnat göra det bättre och så blir jag besviken på mig själv. SÅ jag försöker verkligen att ta mig lite mer tid nu med allt jag gör för att verkligen känna att jag gav det allt jag kunde.

hoppas ni får en fortsatt härlig kväll!

xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.