Elina Casell

PROGRESS

Hej!

Då var det helg igen, som vanligt rusar tiden iväg. Igår var jag på middag med Michelle, vi hade tänkt att gå till FAT OX som jag velat gå till en längre tid men det var fullbokat och varenda ställe jag ringde till var fullbokat, verkade som hela scottsdale var ute och käkade igår så det fick bli de gamla vanliga sushi roku, jag är verkligen deras stammis nu nästan skäms att jag är där så ofta haha! Nästa gång jag går ut och äter får det bli ett steakhouse eller något, måste ta och varieras lite! Hur som helst var det super trevligt, har alltid så kul med Michelle, vi klickar sjukt bra! Har redan bestämt planer för en rolig kväll nästa lördag! Annars har jag haft fullt upp, har haft barnen hela veckan och gjort mina sista ändringar av min kokbok så allt det är i rullning, jag har också kommit lite längre i min utbildning och har fått mitt första jobb som inrednings designer redan så det känns super kul!

Jag känner mig väldigt förhoppningsfull över framtiden! Har vart en liten berg och dal bana känslomässigt men jag försöker iaf alltid att hålla humöret uppe och se det positiva i allt och det är jag stolt över att jag faktiskt har den förmågan att vara sån.

Jag har en förmåga att känna mig sjukt otillräcklig ibland och jag ifrågasätter mig själv om jag är bra nog i olika situationer. Jag och en kompis pratade om just det där att jag fråga mig själv ibland vad jag egentligen åstadkommit med mitt liv, för jag själv kan känna att jag ifrågasätter mig själv om gjort något värdefullt ibland eller om jag bara slösat bort det, då sa hon att jag skulle skriva ner allt jag har åstadkommit i livet och dom sakerna som jag känner att jag har som mål som jag inte har nått för att jämföra dom.

När jag gjorde detta så fick jag faktiskt en liten annan syn på mig själv, jag inser att jag har gjort väldigt mycket för min ålder som många inte kanske ens får uppleva på en hel livstid. vilket har gett mig lite mer perspektiv på mitt liv nu och väldigt mycket mer livs erfarenhet som jag är så tacksam över även om inte allt jag upplevs gått som jag tänkt mig ibland så har jag alltid lärt mig något utav det. Och för det är jag så otroligt tacksam

Hur min lista såg ut på dom saker jag faktiskt har gjort;

Jag flyttade till ett annat land som 19 åring. och bott utomlands mer än en tredjedel av mitt liv

varit i 18 olika länder

gjort en väsk-kollektion

jobbar som influencer

skapat ett eget klädmärke

giftemål/skilsmässa

fått barn/ blivit mamma

träffat väldigt inflytelserika personer ( president Obama, Oprah Winfrey)

skapat en egen kokbok

utbildad makeup artist och hårstylist

vart med i en tv serie (playmakers) och ett avsnitt av chicago fire

byggt upp ett eget bolag

går interior design utbildning

mentor och volontär på free arts

 

Mina mål:

Bygga upp mina företag större och expandera

starta ett inrednings bolag här i scottsdale

resa mer

spendera mer quality time med mina barn och skapa minnen

 

När jag jämförde detta så tänkte jag i mitt huvud att jag är verkligen sjukt hård mot mig själv, jag tror alla borde göra en lista för sig själv för dom sakerna man faktiskt HAR åstadkommit och ge dig själv en klapp på ryggen för det istället för att fokusera på vad du inte har gjort. Och att vi alla måste sluta jämföra oss med andra. alla går i olika takt och så länge vi går framåt så är det framsteg, spelar ingen roll hur långt tid det tar så gör du iaf framsteg. Tänk på det❤️

 

Nehe nu ska jag ta tag i ett sista jobb, måste översätta min kokbok och alla mått till svenska också sen ska jag ta helg på riktigt och ta mig ett långt bad och bara ha lite hemma spa och mysa själv framför tvn ikväll, denna lördag kommer bli noll knop för min del,! Hoppas ni får en fin helg!

xoxo Elina

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinacasell

   Man ser mig bara typ någon sekund på ett bröllop haha men det var en kul upplevelse att få uppleva hur skådespelarna har det. Känner nämligen Taylor kinney så det var han som frågade om jag ville vara med och se hur det funkade. Men dom klippte bort dom andra scenerna jag va med i lol

 1. Sus

  Hej Elina!

  Jag är sjukt imponerad av ditt driv. Undrar vilken utbildning du går (vad den heter och på vilken skola? Funderar på intedningsutbildning, fast i Sverige då 😊

  Kram