Elina Casell

HAPPY VALENTINES

What you show..

whats really going on lol..

Glad alla hjärtans dag allesammans!! Hoppas ni haft en fantastisk dag fylld med kärlek! jag började dagen på hår salongen.

Vad fick jag denna fina kärlekens dag då? jo en alla hjärtans doughnut, hur gulligt. är ju min lilla svaghet så den slank ju ner på 5 röda och så fick jag ett rejält magknip eftersom jag är känslig mot gluten men det var totalt värt haha. sen När mina små killar kom hem så hade Theo ordnat med en skattjakt till mig och gömt olika små hjärtan som han målat sina favorit pokemons på, hur SÖT! Han är så himla fin, känner mig så otroligt stolt som mamma att jag har en så otroligt godhjärtad liten pojke! Jag hade köpt lite godis och det var gos för hela slanten sen. har blivit överröst med kärlek av mina barn idag så kan inte klaga på min alla hjärtans alls! Hade tänkt att gå ut på middag men kunde inte hitta någon barnvakt så blir en hemma  kväll istället, men gör mig inte så mycket faktiskt. Ska ändå ut imorgon och lördag är det tänkt med vänner eftersom jag inte har barnen så är rätt skönt att bara ta det lite lugnt. Deras farmor och farfar är här nu så dom vill ju självklart se barnen då! Nehe nu blir det sängen! ha en fin kväll! Xoxo

 

//Happy valentines everyone! I started my day at the hairdresser today and had a great time and went away with some new golden locks. So what kind of love have I received today, well I got a heart doughnut that was delicious, we all know thats my weakness and it was totally worth the stomach ache I got from it from my gluten sensitivity haha. When my little boys came home Theo told me that he had made a valentine treasure hunt for me and he had hidden little hearts in his room where he drew his favorite pokemons on, HOW CUTE! he is such a beautiful soul and has such a big heart, I’m such a proud mom! I had bought some candy for them and teddys and we snugggled and watched a movie and I just got overflowed with love today from them so I can’t complain about my day at all!! Its been great! I was planning on maybe going to dinner but couldn’t find a sitter plus I’m going out tomorrow and Saturday with some friends because I don’t have the kids so thought it was nice to stay home tonight too, The kids dads parents are here so they obviously wanna spend some time with them! Time for bed! Have great rest of the day! XOXO

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.