Elina Casell

HAIR LOVE

BEFORE

AFTER

 

Jag var hos Jay på BESPOKE salong här i scottsdale idag och mitt hår fick sig lite kärlek. SÅ NÖJD, han gjorde håret lite kallare och klippte upp håret lite så det blir lite mer liv. Han är så grym! Jag känner mig mer och mer att blont är nog ändå JAG, Vad tycker ni? vad passar jag bäst i?

// Was att Jay at BESPOKE salon today and my hair received some well needed love. I am so happy about the color! and he also did some more layers in my hair to create some more life to the hair! He really is the best!! I feel more and more that the blond is ME. what do you think? what do you think I look the best in?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sus

    Brunett! Dina ögon framhävs bättre då, men detta var ju också fint.

    Undrar lite över vem som hämtar och lämnar barnen när de är hos ditt ex? Han är väl mestadels på träning? Ni verkar ha hittat smidiga lösningar och verkar ha klarat separationen bra.