Elina Casell

ROSES ARE RED

jeans TIGER OF SWEDEN bag ELLA & HANNA shoes STEVE MADDEN top ZARA (last season)

Imorgon var det dags för kärlekens dag, Vad har ni för planer? jag ska mysa med barnen som är mina valentines imorgon och sen eventuellt blir det middag någonstans om jag kan hitta barnvakt, man kan ju inte sitta inne på alla hjärtans, tänkte och skämma bort mig själv med ett frisör besök, min utväxt är ju ett skämt just nu, så tänkte frästa upp det lite. Ikväll har jag inte barnen så blir middag i oldtown med Madi. Kanske stannar och kollar läget lite också, får se!

Jag har kommit in i ett sånt work flow nu, känner mig extra kreativ och det är så kul! Nu bara kör vi liksom, du är alltid din störta motgång så se till att tro på dig själv så kan du komma vart du vill! DRÖM STORT!

xoxo Elina

 

/ tomorrow is valentines. What plans do you have? I will snuggle up with mu kids and might go for dinner later if I can find a babysitter, feel like you can’t sit in on valentines, I also was going to spoil myself with a visit to the hairdresser, my roots are a joke right now.. so time for a refreshment. I also feel like I’m in a really good workflow right now, I’m feeling extra creative and thats so exciting. Lets just do it. you yourself is always your biggest obstacle when it comes to achieving things, just believe in yourself and you can get anywhere you want, DREAM BIG! xoxo Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.