VALENTINE GIFT GUIDE – Elina Casell

Elina Casell

Annons

VALENTINE GIFT GUIDE

Alla hjärtans dag börjar närma sig och det har faktiskt alltid varit en av mina favorit högtider, tycker liksom att fira kärlek är något väldigt fint och kärlek behöver ju inte bara betyda mellan två partners utan kärlek har man ju till både vänner familj och barn och det är det man firar på den dagen! Men om du nu är i ett förhållande eller har någon du tycker väldigt mycket om så har jag listat sex olika saker som jag själv hade tycket om på denna dag som lite tips till er!

1. Varför köpa blommor som bara håller sig i en vecka när man kan få blommor som håller i ett helt år, dessa är något av en favorit jag har, inte bara för just alla hjärtans dag men dom har så fina arrangemang och boxar som piffar vilket hem som helst och sen luktar dom helt fantastiskt och dom håller i ett helt år! HÄR hittar du dom.

// Why buy flowers that will die within a week then you can have real flowers that stays fresh for a year!!? These are actually some of my favorite things ever, not just for valentines but just to have at home over all as decoration because they come in such cute boxes and they smell amazing and the fact that they stay fresh for one year is just awesome! you find them HERE.

2.  Vi alla vet att smycken kan aldrig gå fel på alla hjärtans och mina favoriter kommer ifrån emmaisraelsson. Dom har så mycket fint och dom har också en hel serie för just alla hjärtans dag med massor av fint, jag älskar guld smycken och jag älskar nätta smycken och dom har precis allt sånt i den stilen, ni kan kolla in deras sortiment HÄR.

//We all know that jewelry could probably never go wrong!, some of my favorite jewelry spots is emmaisraelsson. They have so much amazing stuff and especially then it comes to valentines, its just the type of jewelry I like, just neat and classy. you will find them HERE.

3. Varför inte ge din lilla älskling en polaroidkamera, så ni kan föreviga era minnen tillsammans! HÄR kan ni hitta en sådan.

//Why not give your loved one a instant film camera so you can capture your memories together. You can find it HERE

4. Hans och hennes badrockar, jag älskar gåvor som är till båda två, detta är en perfect present för man kan mysa ner sig i sina rockar och sen ha lite mysigt hemma spa och kanske ge varandra massage..Skulle inte det vara härligt! Ni kan hitta dom tex HÄR

//His and Hers robes, I love gifts that are for both not just one of you, you can give this and then have a home spa day together and give each other massages, wouldn’t that be nice! You find some for example HERE

5. Detta är en av mina favoriter, En frågor och svar bok som ni båda ska skriva i varje dag där ni både svarar på olika frågor i ett år varje dag så kan ni jämföra svaren och verkligen lära känna varandra! Ni hittar den HÄR

// This is a favorite of mine, A Q&A book for you both to write in every day for a year, you both answer a question and you can compare your answers and really get to know each other! You find it HERE

6. Spetsiga underkläder, detta anser jag lite som en present för båda också, det är alltid roligt att känna sig fin och sexig i fina underkläder och få spendera kvalitets tid med varandra.. Antingen kan man spendera och åka till La Perla och så finns jus alltid VS men dom här kommer ifrån Romwe och är ett super kap, dom har jätte mycket fint för den som inte känner för att spendera så mycket! Ni hittar det HÄR

// Lace underwear, I see this as a gift for you both , who doesn’t like to feel extra sexy and cute in nice underwear and also get to spend some quality time in them.. Either you can go and splurge at La Perla and theres always VS but if you don’t really feel like spending that much I think that Romwe has too much cute stuff and for anyone on a budget this is a goldmine. You find it HERE.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia Svensson

  Hejsan!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!!! Kramar <3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

Annons