OVERWHELMED – Elina Casell

Elina Casell

Annons

OVERWHELMED

 

Some of your beautiful messages above.

 

Så jag frågade alla mina följare på Instagram vad det är som gör att ni gillar att följa mig på Instagram, varför ni vill följa mig, och att se alla era kommentarer var en så överväldigande känsla för mig! Jag hoppades ju självklart att ni följer mig för att ni tycker jag är inspererande och att jag tillför positiv energi! Men att se såååå många av er faktiskt skriva dom sakerna till mig chockad mig ändå på något sätt för jag förväntade mig ändå inte att det kanske var så ni kände även att det är mitt mål med mina sociala medier att inspirera och speciellt att se någon säga att jag hjälpt den med sin depression, mitt hjärta är helt överfullt av kärlek över det! detta får mig att känna att jag lyckats på något sätt och fått bevis på att jag faktiskt kan göra lite skillnad för något till det bättre, även om det bara är en person, så är det iaf någon! Ni anar inte hur glad jag blir av det! Och hur mycket jag uppskattar er att ni tog tid att berätta för mig! Vill verkligen att alla där ute ska kunna känna sig lyckliga och nöjda med sig själva och sina liv! Jag försöker att alltid se det positiva i allt även om det är svårt ibland så försöker jag iaf! Jag låter aldrig rädsla för att misslyckas stoppa mig från att följa mina drömmar och mål och försöker alltid att se bästa möjliga resultat istället för att måla upp det värsta som kan hända. positivt tänkande leder till positiva resultat.

Rädsla är din fiende, rädsla är något man själv bygger upp i huvudet och låter påverka en negativt till att tro att man inte kan något när man i själva verket inte har någon aning om det är sant. och vanligtvis är det inte det. Allt handlar om rädsla att misslyckas så då försöker man inte ens. vet så många som aldrig vågar ta något steg mot sina drömmar bara för sin rädsla att misslyckas istället för att se sina möjligheter att lyckas. Jag önskar att alla kunde se sina potential och våga gå efter sina drömmar mer. Man lär sig från allt! Vill att alla ska känna så och försöka ignorera rädsla och gå på sin intuition, alltid välja kärlek och inte sluta tro på sig själv, jag kommer alltid göra det för jag har vart i depression där jag inte kände något och istället var helt avdomnad från känslor, kände mig inte ledsen inte glad inte arg ingenting, kändes som jag inte brydde mig om något och det är inte något vidare liv att leva då väljer jag hellre att känna alla mina känslor även de jobbiga och hantera dom och lära mig utav dom så man kan växa som person.

Kärlek till er alla!

//So I asked my followers on Instagram WHY and WHAT it is that makes them want to follow me on Instagram and seeing all your comments about why you follow me was such a overwhelming thing for me! I obviously hoped that you follow me because I bring you positivity and that you feel like I am genuine and inspirational! But that the number of people who told me all this positive things for some reason shocked me, even tho my main goal with my social media is to try to help or inspire in any way I can and just to be myself! But just hearing from you that I am that relatable and that Ive actually even helped some of you (especially the comment about that I’ve helped someone with depression), my heart is just overjoyed and it makes me feel like Ive succeeded in some ways. I honestly feel like I am on this earth to try to make somewhat of a difference, And now I’ve somewhat gotten proof for myself that I actually can make a difference, even if its just for one person, I just want you all to know how HAPPY that makes me, and how much I appreciate all of you for letting me know, because my biggest wish is that everyone could feel happy with themselves and their lives!

I always try to see the positive in things, its hard sometimes but I atlas try, I don’t let fear steal my dreams from me, I always try to see the best outcome of things and not focus on the “bad” that “might” happen. Positive thoughts lead to positive outcomes!

Fear is your enemy, fear is something that you build up in your head, an outcome that most likely isn’t true because it comes out of fear of failure. Thats why most people don’t go after what they want or take any chances to follow their dreams, because they let fear control their life. Instead of focusing on the best case senario and success and see the positive.

This is something I want everyone too feel, try to ignore the fear and believe in yourself and your intuition. Always chose love. I will always chose to love rather then not feel anything at all, because I’ve been there, when I was completely numb from feelings, depression, never really felt a 100 % happy or sad or mad or anything. Thats not a way to live life, I rather feel all my emotions and handle them, except them and learn from them. 

love to you all!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons