Elina Casell

DINNER PLANS

Då närmar sig helgen igen.. Men ikväll blir det middag med Michelle, känns som jag inte sett henne på evigheter, vilket jag inte har så ska bli kul att catch up och käka lite god mat! Har vart på ett spännande möte idag också för potensiella nya jobb så jag håller tummarna nu att det blir något av det!!

Nästa vecka är jag ju helt barn fri så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, hade planer på LA först men mina kompisar där hade jobb och var iväg så kände inte för att springa runt där själv på dagarna så jag stannar nog här och bara hänger med kompisar här istället och jobb och plugg.

Känner att jag har slackat lite vad gäller träningen på senaste tiden också så måste bli ändring på det, mår alltid så mycket bättre när jag tränar regelbundet! Annars har jag inte så mycket nytt att rapportera. Kvällens restaurang blir nog en ny som ligger i scottsdale quoters som ska vara bra, är typ tacos med bara ekologisk meny med både GF och DF alternativ och sånt och Michelle var lite sugen på att testa så det blir mysigt och sen är dom kända för deras riktigt goda margaritas tydligen om man kanske skulle ta och testa en sån också.

Ha en härlig dag allesammans!

// another weekend is approaching. But tonight its dinner time with Michelle, seems like ages ago since I saw her which it is be cause she’s been away and I’ve been busy so finally we get to catch up. I also had a relatively exciting meeting today which I think went pretty well and hopefully will lead to some new work soon, ill keep my fingers crossed! Next week I don’t have the kids at all so I was thinking of going to LA to visit some friends but they where busy with work and wasn’t around themselves during the week so I decided to just stay here instead and hangout with my peeps here and focus on work and studies. Anyways nothing else really to report over here. The restaurant we are going to tonight is sopposed to be really good its some new Mexican place that has all organic stuff and supposedly every good margaritas so might have to try one. Hope all of you have a lovely nigh!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.