Elina Casell

CELEBRATION COMING UP

hat H&M cardigan ACNESTUDIOS

Åh jag har ÄNTLIGEN blivit klar med mitt projekt som jag jobbat på ett bra tag nu och jag är SÅ glad, Längtar tills allt annat runtom blir färdigställt också så att jag kan berätta för er!! Men detta behövs firas iaf så till helgen blir det att poppa champagnen! Sen har jag fått ett annat spännande erbjudande som jag fick idag som kanske kommer innebära lite resande framöver som jag är ganska spänd på, inget är helt bestämt än men ser lovande ut!! Annars har dagen bestått av pluggande och lite annat jobb och sen lek med barnen. I söndags tog jag barnen till PARTY JUNGLE här i scottsdale som är som ett mini Leos lekland fast med mer karuseller och sånt, dom älskade det och ville INTE gå därifrån haha, fick muta med godis för att dom skulle följa med mig hem! För övrigt så hade jag sån härlig dröm inatt också, ni vet när man drömmer om något som känns så verkligen och skulle kunna vara på riktigt och när man vaknar så vet man inte riktigt om det hade hänt eller om det var en dröm!? En sån dröm var det. Blev lite besviken att det bara var en dröm. Utöver det har jag haft en så konstig känsla i kroppen hela dagen, som om något kommer hända, så skumt!

Nu vill jag passa på och fråga er om ni skulle vara intresserade av att se mina hudvårds rutiner och skönhetstips här på bloggen och isf vill ni ha det på video eller i ett vanligt inlägg? Mer mode, mer familj, mer recept? vad tycker ni är roligast??

 

//YAY, I have finally finished my project that I’ve been working on for a while now and I’m SO excited about it, I can’t wait until I can share more about it when all details around it is all done!!  But I feel like it needs to be celebrated so Ill probably go for a little celebration this weekend! Ive also gotten another excited offer that would probably mean some traveling for me in the near future, nothing is set in stone yet but I’m excited about this potentionally happening. Today has just been studies and work for me and of course play with the kids, Sunday I took the kids to PARTY JUNGLE here in scottsdale which they loved! Its a mini indoor amusement park kinda and I practically had to carry them out of there beau they didn’t wanna leave haha. I want to ask all os you if you would be interested in seeing some of my skincare routine and beauty tips here on the blog? And if so would you want a video or just a regular post? You want more fashion, more family or more recipes? what do you enjoy the most?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.