ALLSAINTS – Elina Casell

Elina Casell

ALLSAINTS

ALLSAINTS sweater, ZARA pants, VALENTINO shoes, GUCCI bag

Då var det dags för mina föräldrar att säga hejdå för denna gången och åka tillbaka till sverige, har vart jätte mysigt att ha dom här. Var på en till match igår och sen bjöd jag dom på en god hejdå middag, Denna veckan har jag tänkt att bli helt klar med mitt projekt som jag håller på med och även lägga mer tid åt skolan för har verkligen inte haft tid åt det alls på senaste! Vad tycker ni om att åka iväg till Hawaii själv? skulle ni göra det? Min kompis här sa att hon hade gjort det och tyckte det var hur bra som helst och man träffar så mycket folk och det är helt fantastiskt att åka till ett sånt ställe själv!? fick mig att fundera på om jag kanske skulle göra det,.. hade ju vart rätt gött och komma iväg och bara vara i ett litet paradis. Jag har verkligen inget emot att vara själv, känna sig ensam är en helt annan sak men att ha egentid är något jag gillar, antar att jag är väldigt självständig av mig men samtidigt älskar jag att vara runt folk och när saker händer också. Hursom så ska jag njuta nu de sista timmarna av att ha päronen här sen har jag en vecka själv med barnen nu. Hopps ni har en fantastisk helg!

 

// today my parents go back to Sweden, its been a fun 10 days having them here! We went to a game yesterday and then I got them a nice little ending dinner. This week I have planned to finish my project that I’m working on and also try to focus on school because I’ve had zero time for that lately. What do you guys think about going on vacation by yourself? if that something you would do? I have a friend here that told me she used to go to Hawaii by herself all the time and had the best time and that she always met so many new people that way!? got me thinking that maybe I should do a trip like that… would be pretty nice to get away and just BE in a paradise. Ive never had anything against being alone that much, being lonely on the other hand is another thing, but having my own time I like, I guess I’m a relatively independent woman, always have been, even if I love having people around me and be where things are happening. Anyhow, time to enjoy the last hours of my parents being here and then I have one week alone with the kids. hope you have a great weekend everyone!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.