Elina Casell

THE GRAND CANYON

On top of the Grand Canyon

At the restaurant Mariposa in Sedona

the red mountains and rocks in Sedona

Wow, säger bara wow vilka 24 timmar jag har haft! Helt otroligt vilken upplevelse, har fått bocka av iaf en av mina grejer på in bucket list och det var grand canyon och Sedona! Grand canyon var det häftigaste jag upplevt, kändes inte verkligen så vackert var det! fick sånt lyckorus i hela kroppen av att vara där och sen efter det åkte vi till Sedona och upplevde den magiska staden också, vi bodde på Amara resort och spa, super mysigt ställe och käkade på Mariposa som var så smaskigt att jag åt alldeles för mycket och rullade hem till hotellet efteråt. Vi tog en turist tur runt Sedona också och fick se några riktigt coola platser där också med alla röda berg och också väldigt intressant historia, om Indianerna och hur magnetiskt Sedona är och känt för sin energi i staden, köpte med mig några positiva energi kristaller. Kanske lite nördigt av mig men älskar sånt och tycker indian historiken är så fascinerande! Denna resan kommer jag aldrig glömma. Jag känner att jag känner mig mer öppen och positiv än någonsin och det gör mig så taggad på framtiden. En dag ska jag åka tillbaka och ta den där helikopter turen över grand canyon! Jag har fått mersmak av livet, vill göra mer sånt här!

Nu är vi hemma igen och jag har barnen hos mig, lilla oliver har lyckats få pink eye så får hoppas att ingen av oss blir smittade, min lilla plutt, men han verkar glad ändå så förhoppningsvis blir det inte värre än vad det är. Mina föräldrar vill gå på hockeymatch imorgon så tänkte ta med dom på det imorgon. Nu ska jag packa upp och svara på lite mejl och drömma mig bort till bergen igen! wow igen!

Om ni vill se en liten video från när jag var på Grand canyon kan ni kolla HÄR

//Wow, Thats all I’m saying, wow, what a incredible 24 hours I have had! Such an amazing experience. I have gotten to check off one of my things on my bucket list and thats going to the Grand Canyon and visit Sedona. Grand Canyon was one of the coolest things Ive ever have experienced, insanely beautiful just like a painting, I got a feeling of complete happiness being there. After that we went to Sedona and enjoyed that magical city, we stayed at the Amara resort and spa, really cute hotel and we had dinner at Mariposa which was equally amazing, I was rolling back to the hotel after eating so much food, We took a tourist tour around Sedona and got to see some really cool places and learn more about the history pf the city and the Indians I am so fascinated by the native American history and also got to learn about the magnetic and spiritual energies surrounding Sedona which really intrigued me! I even bought some more positive chrystals from there, might be a little nerdy but I love that stuff. Ill never forget this trip. I feel so much more open and positive then ever before and that makes me really excited about the future. One day ill go back and take that helicopter ride over the canyon. I have really gotten a taste for this now want to do more similar things!

Now we are back in scottsdale and kids are here, Oliver have gotten pink eye tho, poor guy, so hopefully none of us gets it too and also that it doesn’t get worse for him. my little angel, but he seems happy anyways so thats good. Now I have to unpack and answer some emails and then Im gonna dream myself back to the mountains again. wow! If you wanna see a video from when I was at the Grand Canyon you can watch it HERE

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. elinacasell

      väldigt bra skulle jag säga, vi co-parent bra och är vänner även om vi kanske inte direkt umgås så mycket på fritiden:)