BUCKET LIST – Elina Casell

Elina Casell

BUCKET LIST

A.L.C. jacket, ZARA pants, YSL shoes, ZARA long button-down

På torsdag kommer mina föräldrar hit och stannar i 10 dagar, ska bli så kul att ha dom här! Ska bli skönt med en liten dos hemifrån Sverige! Får se vad vi ska hitta på när dom är här, tror att dom funderade på att eventuellt åka och kolla på grand canyon, kan inte bestämma mig om jag vill hänga med, vill inte ta med barnen isåfall och vill helst inte lämna dom med barnvakt i två dagar så kanske får spara den och åka med någon annan som vill hänga med mig. Har hört så mycket bra om Sedona, Jag älskar naiv amarican historia och spiritualitet och sånt och det ska tydligen vara känt för allt sånt där så känner att jag måste åka dit! Det är definitivt på min bucketlist på saker i år.

Jag har suttit och funderat på vad jag vill göra detta året och gjort en liten lista med några saker som jag tänkte att jag skulle dela med mig av!

Så här kommer det:

 • Åka till Sedona ( Go to sedona)
 • uppleva Grand canyon. (see the Grand Canyon)
 • Åka helikopter ( ride in a helicopter)
 • Gå på Paris fashion week ( go to Paris fashion week)
 • Åka till LA och hälsa på mina kompisar Keshia och Lizzy!  (visit my friends Keshia and Lizzy in LA)
 • Åka någonstans tropiskt med en strand vid havet (go somewhere tropical by the ocean)
 • Bli klar med min interior design skola (finish my interior design school)
 • Göra klart mitt projekt som jag håller på med ( finish my other project)
 • Börja renoveringen av kök och toalett i mitt hus i Sverige! ( start renovating my kitchen and bathroom in my Sweden house)
 • Hoppas fallskärm eller något liknande! ( skydiving or something similar)
 • Ta med barnen till Disneyland (take my kids to Disneyland)

Det är några grejer iaf på listan, men antar att den kommer växa! Har ni något på er bucket lista för i år?

// My parents are coming on Thursday and I’m so excited, its gonna be fun to get a dose of home! Don’t know what we will do while they are here yet, but I know they where talking about going to Sedona and the Grand Canyon for 2 days, don’t know if I would come with them tho because Im not sure I would want to leave my kids with the babysitter because I wouldn’t want to bring them there, not that they would be totally fine to stay here but I know I would miss them and I would feel bad. So might just have to save that trip for another time and take someone else with me. Ive heard so many good things about Sedona tho, Im really into native amarican history and also spirituality I find is very intriguing and I’ve heard they are famous for that stuff so would love to go, its on my bucket list this year  Ive been sitting here and thinking about if I have any bucket lists for 2019 and I actually have a couple of things so here it goes.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta

  Du är välkommen att höra av dig om du vill hoppa fallskärm i Västerås i sommar. Min sambo är fallskärmsinstruktör där, du kan få hans kontaktuppgifter om du vill 🙂