Elina Casell

MY NEW YEAR

 

My dress is from house of London (and NO its not see threw it has nude fabric under the red)

Hade ni ett bra nyår? min var bra! Spenderade den med Janelle och hennes kille och deras vänner. Började med middag hemma oss dom sen gick vi ut, hade tänkt att vara på the W som hade ordnat med en FUTURISTIC party, men var på deras rooftop och det regnade så var så sjukt kallt så vi gick vidare till Casa som är en annan bar där dom hade ordnat bord. Tror nog aldrig jag fått så mycket komplimanger för en klänning innan, så det var ju roligt! Så sjukt kul också att Janelles killes kompis hade med sig sin morfar som var 81 år ut på baren haha, han va så rolig. Måste ge han cred för att hålla igång sådär, man kan ju hoppas att man själv är sådär pigg när man är 81!! Helt ärligt så kändes det dock inte som det var nyår riktigt även om jag hade en kul kväll allt som allt!

Har ni gett er själva några nyårslöften? Jag har inte gett mig själv några löften utan mer att ha en avsikt att bli bättre och vara bättre på olika sätt och områden. Min avsikt i år är att försöka jobba för att bli den bästa versionen av mig själv som jag kan vara inom alla områden. Min avsikt är att spendera mer kvalitetstid med barnen och skapa minnen med dom. Min avsikt är att göra mer av det som gör mig glad och också våga ta chanser och risker. För om man aldrig tar några chanser så kommer man aldrig ha en chans att hamna där man vill eller heller utvecklas som person. Jag är helt inne på utveckling på alla plan just nu både som människa, mamma, karriär osv. ja i allt egentligen. Jag är inte en person som står och stampar på samma plats utan jag vill att saker går framåt. Det har tagit EXTREMT långt tid för mig att inse att jag faktiskt är värd att vara lycklig och jag är värd att må bra och jag är värd att prioritera mig själv på livets lista. Men det är något jag kan säga att jag ändå känner nu och det borde vara en självklarhet för alla! Och det är det min avsikt är nu, att försöka ta vara på alla underbara chancer och upplevelser som livet har att ge. Att alltid vara ärlig mot mig själv, inte låta andra styra min personlighet utan vara helt genuint och ärligt mig själv.

Jag har lagt 2018 bakom mig och tackar för all utveckling och vad jag lärt mig genom det året, för det var definitivt ett utvecklings år och ett år av förändring, utmaning, utmattning och annat, 2019 kan jag säga har börjat med en ny glöd inom mig jag har hittat min livsgnista igen och jag är så taggad på allt som 2019 har att komma med!

Jag önskar er alla

ETT GOTT NYTT ÅR!

//Did you have a good new year? Mine was good! I spent it with Janelle and her boyfriend and their friends. Started off with dinner at their house nd then we headed to the W, they had a really cool ”futuristic” themed party at their rooftop, but sadly it was raining and was really cold so we didn’t stay there and went over to casa where they had a table as well. I must say that I don’t think I’ve ever gotten so many compliments about a dress before so that was fun. And speaking of fun, Janelles boyfriends friend brought his grandpa, 81 years old, to the club, hilarious guy, and I must give him cred for being able to handle that loud music and all that people. I can only wish that I’m that alert when I’m that old. It didn’t really feel like a New Years party tho it was strange, even tho I had a fun night!  Did you guys give yourself any New Years resolutions? I haven’t really given myself any, Ive given myself more of an intention to become and be better in different ways and areas. My intention is to become the best version of myself I can be in all aspects of life. And my intention is to have more quality time with my kids and to create more memories with them. My intention is to do more of the things that makes me happy and also take more risks and chances, because if you never take any chances you will never get a chance to end up where you want to be or develop as a person. Im all about growth and evolution right now. In all aspects of life. Im not the kind of person who stands in the same place or looking back, I always thrive to move forward. It took me a really long time to realize that Im actually worthy of happiness and to feel good about myself and also to prioratise myself on life list. But thats something I can say now that I feel like I do and thats something that should be a given for everyone. And thats my intention now, to enjoy every great chance or experience that life has to give. And always to be true to myself, not let others control my personality, be genuinely and truly myself. I have put 2018 behind me, I say thank you for all the developments and discoveries I’ve done this past year, because its definitely been a growth year for me and a year of challenges and change. I will say that 2019 has started with a new found spark within me and I can’t wait to see what this year will bring! I wish ALL OF YOU A HAPPY NEW YEAR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Keisha

    Happy New Year! You’ve inspired me in many ways, one of which is eating/being healthier. I’m trying new foods/recipes this year to incorporate more veggies into my diet. Can’t wait to see what’s in store for you in 2019. Xoxo.

    1. elinacasell

      Happy new year!! that makes me so excited and happy to hear!! Thats amazing! I hope I can inspire you even this year! All the best to you!xoxo