MERRY CHRISTMAS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

MERRY CHRISTMAS

MERRY CHRISTMAS FROM ME AND MY BOYS

Dukningen gjorde jag lite juligare med granris, ljus och vikta servetter med kanelstång och rosmarin. (How I decorated the table)

Rödbets sallad (creamy beetsalad)

Löjroms pizza på smördeg ( caviar “pizza” bites) and smoked salmon, and eggs with mayo and caviar

(the desert table with my chocolate raw balls, saffron buns, homemade caramels and ginger cookies)

Swedish meatballs and sausage

Janssons frestelse (“Janssons temptation”)

Julskinka (Christmas ham)

krustader med svampstuvning (crustades with mushroom stew)

brysselkål i ugn och sill (Roasted brusslesprouts and herring)

hemmagjord bröd limpa (home made bread)

skagenröra (shrimp Skagen) everyones favorite!

Här är några bilder från framförallt maten från mitt julbord igår. tog sin lilla tid att fixa allt och gjorde ju som vanligt alldeles för mycket haha så nu får man äta rester hela veckan men är ju rätt gott ändå så gör inte så mycket. Men alla verkade uppskatta min mat iaf och det är ju det roligaste! Tänkte att jag lägger upp recept nu som kommande dagarna på några av rätterna!Så jag är väldigt nöjd med gårdagens middag och gårdagen över lag måste jag säga! Barnen blev så glada när tomten (Ullström) kom och delade ut alla klappar haha! sen efter att alla ätit så spelade vi lite spel och sen var det glögg och lite gotte och bara en chill mysig jul helt enkelt och självklart lekte barnen med alla sina nya klappar. Min önskan slog iaf in och det var att mina barn ska vara glada och lyckliga och få en bra jul och Theo sa att detta var “the best christmas ever” så det blev jag så glad för! Och Theo hade gjort en “skattjakt” åt mig så hade han gömt två teckningar som han målat till mig! Han är världens finaste! Nu har jag oliver hos mig en liten stund innan Niklas kommer och hämtar han för dom är på någon middag och så ska barnen vara hos honom dessa två dagar så vet inte vad man ska hitta på riktigt. Alla i Usa firar ju jul idag så ingenting är ju öppet och alla är med sina familjer så finns ju inte så mycket man kan göra egentligen. Men nått ska jag väll kunna hitta på. Ringde alla där hemma igår morse och dom hade julklapps utdelning och hela släkten var där, mysigt att se dom! det är nog 10 år sedan om inte mer sedan jag var hemma nu under julen, men man anpassar ju sig konstigt nog. jag är alltid där in spirit iaf!:) Jag hoppas och önskar att alla ni hade en fantastisk jul iaf! Stor kram!!

//some pictures from yesterday’s Christmas dinner. I made so much food! But everyone seemed to appreciate it so that made it all worth it! Had a great day yesterday. First came Santa (David lol) and handed out the gifts to the kids and then we had dinner and played games and enjoyed the Swedish drink “glögg” and the kids where so excited and it made me so happy, that was all I wished for for Christmas! Right now I have Oliver here for a few hours because nik is at a dinner and Christmas celebration with Theo and then he’s gonna have both of them for the remaining two day here now so I don’t really know what to do with my time. Today is Christmas for all the Americans so nothing is really open and everyone is with their families so not really a lot to do for me over all but I guess I could figure something out:) talked to my family at home in Sweden yesterday while they where handing out gifts! Miss them! It’s so crazy it’s over 10 years ago I was home for Christmas! But the crazy part is how you adapt to it. I’m always there in spirit tho:) I hope all of you have and are having a wonderful Christmas with lots of joy and happiness! Merry Christmas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons