REDO FÖR JUL – Elina Casell

Elina Casell

REDO FÖR JUL

Det har vart några hetsiga dagar nu det senaste, i onsdags var barnen hos sin pappa och jag var bjuden på julfest på kvällen men Oliver började kräkas och slutade inte och vart jätte dålig så jag fick ta han till doktorn och så fick han vara hos mig istället, Min lilla skrutt, hatar när barnen är sjuka, man känner sig så hjälplös! Han kräktes även två ggr i bilen påväg till doktorn och på hela mig så allt var ju bara att slänga in i tvätten och skrubba rent. När vi kom till doktorn så gav dom pedyalight popsticals som är vätske ersättande isglass och sa att det verkar vara något som går runt nu men om han fortsatte att kräkas så skulle jag ta honom till akuten. Men tyckte han verkade må bättre efter jag gav han ett bad och han drack en del och tog dom där små glassarna men sen vaknade han ganska tidigt och var super törstig och bara drack och drack och så åt han lite frukost och verkade pigg men så helt plötsligt började han kräkas igen och det kom från andra hållet med, så han blev så svag och uttorkad att han inte ens orkade stå lilla plutten för han inte fick behålla något, så var tvungen att ta han till akuten för dropp. Usch så jobbigt att se han lida. men han blev så mycket bättre efter han fick droppet och idag kändes han som sig själv igen efter att ha fått i sig lite mat och dryck. Idag har jag inte suttit still en enda sekund, började dagen med träning, troligen sista träningen för i år, sen stor städat hela huset, var tvungen att springa några sista ärenden och handla några sista saker och sen har jag lagat ungefär 200 köttbullar, bakat bröd och också gjort mina goda chocolate rawballs som ni kan kolla en video på som jag gjort HÄR där ni får recept. lite jul inspirerat på videon haha… Nu känner jag mig iallafall ganska redo för julen! Är ni klara med allt inför er jul?

 

// My poor little Oliver have been sick with vomiting and dehydration so had to take him to the ER to get an IV, but luckily hes so much better and pretty much back to himself after that so thats good! So today I’ve been super busy, started with my last workout for the year and then a deep cleaning of the house, ran some last errands and then I’ve been making about 200 Swedish meatballs baked some bread and also baked my chocolate raw balls that you can watch how I make in this video I made for you guys HERE.So I feel pretty ready for Chistmas now, how about you?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Tricket vid magsjuka är att ge lite lite vatten men ofta. När de klunkar stora mängder kommer allt upp igen. Så var 5e minut en liten mängd så är det lättare att behålla, kör man så en timme får man ofta upp vätskebalansen helt ok. Hoppas ni slipper mer magsjuka!