PREPARING FOR CHRISTMAS – Elina Casell

Elina Casell

PREPARING FOR CHRISTMAS

Jeans jacket ZARA, white body suit ZARA, shoes RAG&BONE

Då har yttligare en vecka gått. Tiden verkligen flyger iväg! Och snart är detta året slut, jag känner mig så taggad för det nya året, och känns lite som en nystart på allt! Bara att blicka framåt! Just nu håller jag på att förbereda lite smått för julafton, Lussebullar bakas i ugnen just för tillfället och så tänkte jag göra knäck också, måste bara föröka hitta ljus sirap någonstans för dom hade inte det på IKEA när jag var där och plockade upp lite annat smått som behövs för julbordet. Fick frågan om vad jag tänkte bjuda på mitt julbord, så här kommer listan. Köttbullar, korv, Janssons frestelse, rödbetssallad, ägghalvor, skinka, brysselkål i ugn, grönkåls sallad med granatäpple och fetaost, löjromspizza, krustader med svamp stuvning och skagenröra, ostbricka och sen dessert blir det julknäck, lussebullar och pepparkakor och glögg. Jag tror det är allt som jag hade tänkt, sen ska jag eventuellt göra en annan rätt som min mamma alltid gjorde på julbordet och det är “äggalåda” med ägg och räkor, mmm den är Såå god, så får väll se om jag kan få till något liknande, är lite svårt att få allt att smaka precis som hemma eftersom att alla ingeredienser inte är riktigt samma här i staterna. Men hoppas att alla kommer bli mätta och nöjda iaf!

Igår så träffade jag på Jen på Theos simskola och hon frågade om jag ville hänga med på vårt gyms julfest, så vi åkte dit en sväng, det var vi och 800 andra pers kanske över 65 år haha så vi käkade bara lite och sen åkte vi hem igen. Lite komiskt. resten av helgen blir bara mys med barnen! hoppas ni får en härlig helg!!

// Another week has passed, can’t believe how fast time flies, and that the year is almost over, I am sooo ready for a new year, it feels like its gonna be a fresh start for me and I’m really excited for it! Right now I’m starting to prepare for Christmas Eve. I have Swedish saffron bund in the oven as we speak and Im also gonna make som Christmas caramels. I got a question about what food I’m gonna make so heres the list. Swedish meatballs, sausage, ham, mansions (scalloped potato kinda) deviled eggs, creamy beetsallad, brusslesprouts, kalesallad with goat cheese, caviar pizza, and a cheese plate and some other goodies! its a little hard to make things taste exactly the same here because I don’t have the exact same ingredients but hopefully my guests will be full and happy after! Im gonna enjoy the rest of the weekend with my kids now hope all of you have a great weekend as well!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kim Krejberg

  Hej Elina,
  Bor själv i staterna och har försökt med rödbetssallad men tyckte inte den var den bästa.
  Hur blev din och om du tyckte den var bra kan du skicka receptet?
  Ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

  1. elinacasell
   elinacasell

   Hej! Jag tycker min blev helt ok faktiskt så recept kommer absolut komma upp:) GOD JUL OCH GOTT NYTT på dig me:)

 2. Sandra

  Skulle uppskatta om du kunde svara på denna fråga!!!! Jag ska också göra julbord och bor i USA för tillfället, men vet inte vad jag ska köpa för skinka. Vad köper du?:)

 3. Shawna

  Wondering when you got you boob job and what implantation method you used? I’m looking into getting mine done, but I don’t know if I should wait until I’m done having kids since, if all goes according to plan, I’d like to breast feed them like I did with my first. leo if you have a doctor to recommend that would be great! Thanks!