Elina Casell

WEEKEND VIBES

två bilder från helgen.

I lördags efter matchen så var det födelsedags middag för Madi som fyllde år, vi gick till favorit stället Sushi Roku som vanligt. lite av en tradition vi har nu efter matcherna om jag inte har barnen. Super trevlig kväll var det verkligen! Och grattis igen goingen Madi!!

Nu ringde precis min kompis David som spelar hockey i farmarligan till coyotes och undrade om han kunde få komma på julafton också eftersom han är  själv över jul och självklart så får han ju det! the more the marrier eller vad man brukar säga! Gänget bara växer haha, verkar som alla har hört att jag ska laga svenskt julbord så det är väll det som lockar haha. Det bli Niklas (barnens pappa) Oliver som spelar i laget och hans bror Kevin och eventuellt deras kompis som spelar i ett annat lag och sen Molly som hjälper till med barnen ibland och Ullström (David). Så nu känner jag att jag kanske borde lägga till några rätter på julbordet så alla blir mätta, man vet ju hur dessa killar äter! Får sitta och kika lite online och se om jag kan komma på något mer! Och  detta blir ju Mollys första svenska julbord så vill ju att hon verkligen ska få uppleva en riktigt svensk härlig julmiddag! Älskar att laga mat till många! Blir nog en mysig jul!

Annars idag så har jag pluggat, jobbat, tvättat, bakat bröd, städat och hängt med mina små grabbar! En väldigt effektiv dag! Och jag känner mig på väldigt bra humör också, så härligt! Hoppas ni får en super supen kväll!

// Some pictures from the weekend, Went for a birthday dinner for Madi after the game on Saturday, have almost become a little bit of a tradition now that we have to go to dinner after the games if the kids go to niks. Had a great night! And happy birthday again Madi! Just got a call from my friend David that plays on the farm team for the Arizona coyotes and he asked if he could join my little party on Christmas because hes gonna be by himself and of course I said yes, the more the merrier! the gang is just growing and growing for my little party, seems like they’ve heard about my Swedish Christmas dinner and thats what they are after lol. Its gonna be Niklas (my kids dad) and Oliver who plays on the team, his brother Kevin and possibly their friend and then David and also Molly who helps with the kids sometimes. So Now I feel like I should maybe add some more dishes to my Christmas dinner so that everyone gets full, I know how much these athletes eat! I have to sit online and search for some more fun dishes that I could add! And this is gonna be the first time Molly eats a Swedish Christmas dinner so want to really show her the best stuff for her to experience a real Swedish Christmas. I  love cooking for a lot of people tho! I think its gonna be a fun Christmas. Today I’ve been caught up with work and studies, and laundry and I’ve also baked some bread and hanging out with my little boys who now is sleeping soundly in their beds. Ive been in a super good mood today, I love it keep it going! Hope you guys have a wonderful night!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sandra

  Hejsan!
  Skulle gärna villja veta vad du ska ha pà ditt julbord? Bor själv ocksà utanför Sveriges gränser och tycker det är sà svàrt att hitta allt…… Ikeas utbytte är ku inte sà jättestort. Kram <3

 2. Sus

  Låter härligt att ni kan fira jul ihop du och exet 🙂

  Undrar lite över Molly. Hur hittade du henne? Jag är så nervös när det gäller barnvakter som inte är familj, men vi skulle också behöva hitta ngn extern barnvakt lite då och då eftersom familjen bor så långt borta.

  Tack för en bra blogg, du inspirerar verkligen!