Elina Casell

ZAHARASWIM

I samarbete med Zaharaswim så har jag gjort denna video som ni kan kika på HÄR och så får ni 25% av på allt med koden ELINA25!

Dom har så mycket fina bikinis och baddräkter, så passa på!

Annars då, smällde precis i mig en prosciutto pizza från the LAMP, så jäkla god, lite besviken att dom glömde rucolan som jag tycker är lite pricken över iet men den slank ju ner rätt lätt ändå. En av de bästa pigorna jag ätit faktiskt. Imorgon, torsdag, så är det event på schemat och sedan middag efter med Michelle! Ska försöka komma en bit med mitt nya assignment med inrednings skolan också, är i ett inspirerande flow just nu känner jag, jag är fylld med positiv energi och det känns så bra! nu gör vi morgon dagen till något riktigt bra!

//in collaboration with Zaharaswim you get 25% off everything site wide with code ELINA25! They have so many cute bathing suits! happy shopping!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.