Elina Casell

BADRUMS TANKAR

I annons samarbete med badshop

Just nu sitter jag och kikar på inspiration för badrum, jag ska nämligen göra om i huset hemma i Sverige sen när jag kommer tillbaka, dels ett litet gäst badrum och sen göra om badrummet uppe, så går mycket badrums tankar för tillfället. Gäst toan är inte så stor, så det är viktigt för mig att få så mycket utrymme som möjligt med allt som behövs utan att det känns trångt. BADSHOP har ett brett urval av fina tvättställ och många andra badrums relaterade produkter. Tvättställ är speciellt något som jag tycker dom har jätte mycket fint av och i just den stilen jag letar efter. Älskar dom runda små enkla och stilrena tvättställen, har tagit fram min favorit ovan som ni ser som heter SVEDBERGS SUND. Tror den hade varit perfekt i stil och storlek till gäst toan. Sedan gillar jag också den rektangulära moderna looken som tex DURAVIT VERO har, som ni också ser ovan, Den ger illusionen av mer utrymme då stället under är så luftigt, så den hade också funkat bra! Så mycket fint att välja på för alla smaker! Och det bara kliar i fingrarna nu för vill börja! Lite svårt att fixa med allt härifrån dock men försöker förbereda så mycket som möjligt så det bara är att sätta igång sen när jag är i Sverige igen! Jag tänker mig marmor och modernt men ändå mysigt och varmt! Längtar tills allt blir färdigt! Nu ska jag fortsätta och kika på inspiration och på badshops hemsida! Hoppas ni får en härlig dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.