REBELLION – Elina Casell

Elina Casell

REBELLION

full outfit from ZARA shoes 1.STATE

Då har man suttit vid datorn och jobbat hela morgonen och förmiddagen, jag har väldigt mycket bollar i luften just nu, jobbar både med mitt företag och nya designs som är i rullning just nu, pluggar min interior design utbildning och sedan jobbar jag på ett annat projekt som jag håller hemligt just nu. Och sedan dom företagen som jag jobbar med via mina sociala medier. Så har vart full rulle.

Fick hämta oliver från dagis tidigt idag också för verkar som han har åkt på något så måste ta honom till doktorn, hoppas inte han har något virus utan det bara är något kortvarigt. Själv har man åkt på en dunder förkylning så jag varvar honungs tee varannan kvart här, för har inte tid att vara sjuk! På torsdag så ska jag på ett event på scottsdale fashion square och jag drar med mig min lilla companion Michelle och sen hade vi tänkt att käka middag efter så det blir nog en kul kväll och på lördag efter matchen så fyller min kompis Madi år så hon ville gärna käka middag och fira lite så självklart ska vi göra det!

Utöver det så planerar jag julmiddag, hade tänkt att baka lussebullar och pepparkakor och julknäck som man kan njuta av till glöggen efter maten. Måste försöka ta mig till Ikea en tripp och inhandla några grejer jag behöver till matbordet och julbaket som tex. ljus sirap, Västerbotten ost, präst ost, små räkor, kaviar och varmrökt lax. undrar om dom har prinskorv? finns verkligen ingenstans här i staterna! Det är några nya grejer jag tänkte lägga till på julbordet och självklart kommer recept upp sen!

Hoppas ni får en fin dag annars!

//I have been working on the computer all morning until now. I have a lot of things going on at the moment. I am in the works of some new designs for my company, I am also studying my interior design education and now I also have another project I’m working on that I’m kinda excited about but wants to keep secret for now. And then also the other companies I work with via my social media channels. so full force so to speak. I am also about to start my volunteer work for free arts now I just have to do my training and then Im good to go. I had to get oliver earlier from daycare today because hes sick so I ope its not a virus and that it disappears quick. I myself have a annoying cold that won’t go away so I am chugging emergenC packages and honey tee every 15 min, I really don’t have time to be sick! Thursday I have an event that I’m going to at fashion square and Im bringing Michelle. And on Saturday its my fiend Madis birthday so she wanted to do dinner and celebrate so of course we will! Other the that I’m planning my Swedish Christmas dinner, Im gonna bake some Swedish xmas cookie and goods I might have to take a trip to Ikea to buy some foods I can’t find here. but should be a yummy Christmas if everything turns out well!have a good night peeps!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.