WINTER STYLE – Elina Casell

Elina Casell

WINTER STYLE

Jag är så kär i mina fluffiga Aurora Chair, Knoll Natural fåtöljer som jag fyndade för 50% OFF hos highfashionhome. com tyvärr verkar dom vara helt slutsålda nu, men jag bara älskar dom. Fick syn på Gweneth paltrows liknande stol hos CB2 som jag fastnade så för men tyckte det var lite saftigt pris så när jag hittade denna plus för mer än halva priset så var jag tvungen att slå till! Jag älskar att matcha mina möbler i olika texturer och material för att göra det mer intressant och jag gillar att inte alltid göra som alla andra. Hur som nu börjar det faktiskt bli helt klart här hemma, fattas fortfarande dock några rullgardiner i sovummet så jag inte vaknar vid halv 7 varje morgon av solljuset haha men nu har jag nästan vant mig så det är rätt skönt att vakna upp med solen..

Annars så har jag åkt på matförgiftning, kräktes konstant hela natten för två nätter sedan men nu har det äntligen blivit lite bättre, magen krånglar forfarande lite så får inte riktigt behålla det jag äter någon längre tid men är iaf mycket bättre och jag känner mig inte svimmig och grejer som jag gjorde innan!  usch gillar verkligen inte att kräkas! Det positiva är ju att det inte är smittsamt iaf!

I förrgår så tog jag med barnen till princess fairmont här i scottsdale där dom byggt upp ett super mysigt vinterland och vi fick träffa tomten och det är en ljusshow och iceskating preformances och vi åkte vinter tåget och träffade tomtenissar mm. verkligen fantastiskt mysigt!

Nu är jag nästan färdig med mitt 4e assignment i design skolan också, så skönt! och sen håller jag på att jobba för fullt med några andra projekt som jag har börjat med! Jag har insett att jag gillar att ha många bollar i luften! Kan inte förstå att det är mindre än en månad kvar till jul! Längtar lite tills detta året är över faktiskt, har inte varit mitt år riktigt,. Jag ser fram emot en nystart och satsa på 2019 som en chans för massor av nya härliga erfarenheter och framsteg i livet! Och bara positivitet! Jag är verkligen så taggad och redo!

// Im so involve with my chairs from high fashion home that I bargained for 50% off, looks like they are completely sold out now but I first saw similar once at CB2 that I thought was a little pricey but when I saw these plus for the good price I had to get them! I love mixing and matching different textures and materials to keep the design interesting and Ive never really been anyone who likes doing what everyone else is doing. Anyhow its starting to be a complete home over here only blinds thats missing in the bedroom so I don’t have to wake up at 6.30 every morning from the sun but at the same time now I’m kind of used to it so its kinda nice waking up to the sun..  Other then that I got food poisoning the other night and I’m so much better now but my stomach is still acting up a little. at least I don’t feel like I’m about to faint anymore! I also took the boys to princess fairmont here in scottsdale to see Santa and all the Christmas lights and ice skate performances! It was amazing! Cant believe its less then a month until Christmas is here! I kind of looking forward to this year tio end, it hasn’t really been my year. Im excited for a new beginning with new amazing experiences and positive vibes! I am ready!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.