Elina Casell

THANKSGIVING

Så igår var det birthday bash som jag var bjuden på av janelle med hennes vänner. Vi var på casa amigos, ett uteställe här i Scottsdale! Jag hade en kul kväll! Blev ganska sent men ändå rätt lugnt för min del, för jag skulle ha barnen på morgonen idag så blev ingen jätte fest för mig, inte för att jag brukar göra det ändå lol. Theo var så go idag, jag satt och gjorde önskelista med barnen som vi skrev till tomten och mitt bland alla leksaker så sa han att han önskade att jag skulle få ett hjärta av tomten! Min älskade lilla ängel jag spricker av kärlek för mina barn. Blev så rörd att han önskade sig något så fint till mig istället för leksak! Annars resten av dagen idag har jag väll inte haft den bästa dagen. Har haft en sån där dag ni vet som man har ibland när man helst bara vill ligga i sängen under täcket.. nikls hämtade barnen sen för dom var bjudna till några på thanksgiving middag så jag var själv och längtade hem lite extra idag efter familjen och vännerna i Sverige, blir väll så när man vet att alla andra är med nära och kära! Är så himlans trött också, förstår inte hur man kan vara såhär trött!? Så tänker lägga mig tidigt idag! Sen har jag en hel del jobb att ta tag i imorgon, får se om jag får något gjort eftersom barnen inte har någon skola och är hemma hos mig! Hoppas ni haft en bra Thanksgiving! Jag är iallafall väldigt tacksam för väldigt mycket i mitt liv men allra mest för mina barn!

 

//Yesterday I was going to a birthday bash that Janelle invited me too with her friends. We went to Casa amigos here in scottsdale! I had a fun night, wasn’t really a wild night for me tho (not that it ever is lol) but Nik came with the kids in the morning so didn’t want to do the full on party thing. Theo was so cute, we where writing a list to Santa and after a couple of toys and stuff on the list he said he wished that Santa would give me a heart for Christmas, I started crying, hes the best! Other then that I didn’t really have the best day, it was one of those days you rather stay in bed hiding under the blanket.. Nik got the kids again after his practice and they headed to a thanksgiving dinner that they where invited to so I was by myself and was really missing home and my family extra much, I guess when you know that everyone else is with loved once you get reminded extra much how much they mean to you, And I’m also SO extremely tired these days, don’t understand why I’m so tired all the time!? I’m going to bed early tonight! Tomorrow I have a lot of work to take care of so hopefully I can get some stuff done even tho I have the kids here because they don’t have any school then. I hope all of you had a great thanksgiving! And I am very thankful for so many things but most of all for my kids!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. elinacasell

      tack!<3 ja ungefär som i videon! Tänkte göra någon bättre video snart när jag har tid med lita andra sminknngar jag brukar göra! tack fina du vad kul att du tycker det<3