HOME DETAILS – Elina Casell

Elina Casell

HOME DETAILS

Some details from my house

Idag har vart en fullproppad dag, Oliver går inte på dagis på onsdagar utan då är han hemma med mig så vi var på simskola och musikskola sen käkade vi lunch på Kale & Clover som är ett av mina favorit lunch ställen här i Scottsdale, massor av ekologiskt och glutenfria nyttiga alternativ som jag gillar! Olivers favorit är turkey bolognese pasta, vilket han självklart fick idag också och åt så han storknade. Sen hämtade jag Theo på dagis och tog båda till doktorn som skulle ha en genomgång för både Theos 4 års checkup och oliver 18 månader checkup som dom inte haft än,  allt såg toppen ut sen fick båda vaccin för influensan och ingen av dom sa ett pip utan dom va så duktiga! Jag var super imponerad att dom inte började gråta. Stolta pojkar som fick klistermärken med efter, Nu har jag lämnat dom hos deras pappa som är tillbaka från deras långa roadtrip och jag har städat här hemma och tagit tag i jobb grejer,

Imorgon ska jag på ett event som jag blev inbjuden till av modern luxury Scottsdale, lite osäker på vad det är men har något med Ferrari bilar att göra, ska tydligen vara ganska stort och jag bjöd med mig Michelle så vi kommer nog få en kul kväll, är på W och det är ett av mina favoritställen i scottsdale så borde bli bra! Måste rota lite i garderoben nu för att se om jag hittar något att ha på mig, har ju blivit riktigt kyligt här nu så man vill ju inte frysa eftersom det är utomhus på ett rooftop.. hoppas ni får en fin kväll!

//today has been nonstop, Oliver doesn’t go to school on Wednesdays so hes with me and we had swimming class and music class and then we had lunch at one of may favorite lunch places here in scottsdale, kale and clover. then I got Theo early from school to get both of them for their annual checkup and both where great and did great, both also got the flu shot and none of them said a beep, I was so impressed that nighter of them cried, so they where very proud and got stickers for being so good! Now I left them at their dads thats back from hos long roadtrip and I’ve been cleaning the house and taken care of some work. Tomorrow I’m going to an event at W that I got invited to from modern luxury scottsdale, I’m not hundred procent sure what its about but something with Ferrari car, I invited Michelle to tag along so it should be a fun time! Just have to scan the closet now to find something to wear, its oddly chilly around here now.. Hope you guys have a great night!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.