Elina Casell

POLO PARTY

Några bilder från Polo partyt från i lördags, tyvärr tog jag aldrig några bilder från själva stället där hästarna var och allt det utan blev bara några på förfesten innan vi åkte. Var ju bjuden av Michelle och Mathias som är ett par från Norge och bor här, super gulliga och så glad att jag lärt känna dom! Jag hade jätte kul, dock så missade vi hela polo grejen när dom hade sin polo match haha, var ju egentligen hela grejen men får försöka kolla det nästa år, Men måste ändå säga att jag blev chockad över vilken fest det var, ingen aning att det var så stort här! Annars sitter jag just nu och försöker plugga, har fastnat på mitt fjärde assignment. Jag är så lätt distraherad, mina tankar flyger alltid iväg och börjar tänka på annat och göra andra saker, någon som känner igen sig.. Måste försöka fokusera nu!

Känner också att jag har tappat lite självförtroende för mig själv på typ alla plan, måste börja tro på mig själv igen. PEPP! Jag har nog alltid haft bra självkänsla men alltid haft problem med mitt självförtroende, dom är ju egentligen två helt olika saker som många ibland kan tro är samma sak.  Självkänsla handlar ju mer om att man vet vem man är och vad man står för och är säker på sin sak. Självförtroende handlar mer om osäkerhet på att man klarar av saker eller osäker på hur man ser ut osv eller håller ni inte med?!.. måste i vilket fall hitta lite inspiration igen för både bloggen och allt annat i mitt liv, ingenting blir ju bra om man inte själv känner att man gör det bra eller hur.. Så nu banne mig ska ta tag i det och börja hitta motivationen igen!

Igår var jag på kalas med barnen, Theos klasskamrat fyllde år och dom hade hyrt ett rum på butterfly wonderland här i AZ och vi alla gick på deras tour och barnen älskade det, men var ju lite kaos med alla ungar som sprang runt, men jag älskar verkligen det stället också! Så fint! En av tjejerna i Theos klass är helt såld på Theo och drog runt han överallt och skulle prompt hålla handen och grejer, så gulligt och Theo verkade inte ha något emot det..

Nehe nu ska jag återgå till mitt pluggande. Hoppas ni får en fin dag!

 

// Some pictures from Saturdays polo party, I was invited by super cute Michelle and her bf Mathias, both from Norway and I’m very happy I’ve gotten to know them here, such great people. I had a great time, even tho we managed to miss the actual polo match lol, but thats ok, was fun to people watch see all the funny hats and I was also surprised about what a big event and party it was, I guess we will have to try to see the polo game next year instead. Now I’m trying to study, I’m stuck on my fourth assignment, I get sidetracked so easy and my mind seems to wander. Need to try to focus! I feel like I’ve lost some self-esteem lately on a lot of areas. I just need to start pepptalking myself I guess. Nothing you do will ever be great if you don’t believe in yourself right, so I’ve decided no more doubting myself. Just need to find some new motivation for the blog and other things in my life. I know its there! Yesterday I took the kids to these classmates birthday party that was at the butterfly wonderland here in AZ, it was a success among the kids, and I also love that place. This little girl in these klass is obsessed with him its so cute, draged him around and wanted to hold hands the whole time, and Theo didn’t seem to mind at all. Ok time to get back to my studies! Have a great day!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.