Elina Casell

IV

Hej!

Då har man åkt på och blivit sjuk, blä, verkligen det sista jag behöver nu eftersom att jag ska ha barnen i två veckor, hoppas bara att barnen håller sig friska och inte åker på något också!

Nu på lördag har jag blivit bjuden på poloparty, blev bjuden av Michelle som är en norsk jätte gullig tjej som bor här som jag träffade genom en gemensam kompis förra året som jag lärde känna lite mer nu denna säsongen och hennes kille och hans bror som också är från Norge, Så om jag mår bättre tills dess så tänkte jag nog gå på den! Måste försöka hitta mig en polo hatt isf! Det står att klädkod är ”pretty woman” antar att det är hennes polo outfit från filmen dom syftar på och inte hennes hooker outfit lol..

Imorgon så ska jag på mitt första möte för välgörenhets organisationen som heter FREE ARTS här i Arizona som hjälper barn som blivit utsatta för övergrepp och våld och jag ser jätte mycket fram emot att få vara del av just detta program och försöka hjälpa dom att komma över sina trauman, Hoppas bara att jag kan hålla mig för att gråta, det är det värsta med mig, att jag är så känslig för sånt och speciellt när det kommer till barn, när jag var på Ronald Mcdonald huset i chicago och hjälpte till för svårt sjuka barn så var det en liten pojke som satte en extra liten plats i mitt hjärta, han var kanske 5 år, han tog mig i håret och sa att han tyckte jag hade fint hår och kramade mig, hans mamma var brevid och hon berättade att han hade cancer och hade bara 1 månad kvar att leva, Jag grät så mycket att jag inte kunde vara kvar, den där lilla pojken är något jag tänker på ofta. Men man vill ju vara någon som visar stöd och att man är stark i sådana situationer så jag hoppas att jag kan vara det och det inte slutar med att jag börjar gråta sådär igen,

 

Nu ska jag precis åka och hämta David som är Niklas (mitt ex) bästa kompis som är här och hälsar på honom, Niklas och laget ska iväg på en lång roadtrip idag så han frågade om David kunde få bo hos mig en natt nu innan han åker hem till Sverige imorgon, så sa att han självklart får det. Så får väll se vad vi hittar på med barnen i eftermiddag, kanske kan försöka få med honom på välgörenhets mötet imorgon också.

Annars ska jag bara försöka kurera mig, testade ju på en lite rolig grej igår också, jag åkte och fick vitamin dropp som ska hjälpa kroppen att årerhämta sig snabbare när man är sjuk. Jag har ju iallafall inte blivit sämre så hoppas det hjälper! Nu måste jag som sagt sticka iväg! ha en härligt dag och ta hand om varandra!

 

//I have managed to catch something, I have a fever and a cough so I’m downing c vitamin drinks like no tomorrow and I even went to get an IV yesterday with vitamins, so hopefully it will help me, Its the worst timing because I have the kids now for 2 weeks so I hope they don´t get whatever I have. On Saturday I might go to a POLO party that I got invited to, hopefully I feel well by then, just need to find myself a hat, dress code said ”pretty woman” so Im assuming they mean her polo outfit from the movie and not the hooker outfit lol.  Also Im excited for tomorrow because thats my first meeting with the charity FREE ART that I’m getting involved with here, its for abused kids here in Arizona and they use art to help them deal with their traumas and I hope I can be helpful in some way and help these kids! I just hope I can keep myself from crying because I am so sensitive when it comes to that stuff, when I did charity at the Ronald Mcdonald house in chicago there was this little boy maybe 4 or 5 years old that came up to me and touched my hair and he told me I had pretty hair and then he hugged me, his mom was next to him and she told me he had stage 4 cancer and that he only had a month left to live, I completely lost it and started balling so much that I had to leave, I think about that little boy often! But when you do these things you want to be there and support but also be strong for them so I just hope that that doesn’t happen again where I start crying. Im just about to head out and pick up David who’s Niks (my ex) best friend, who’s here visiting him, but Nik and the rest of the team is going on a long roadtrip so they asked if David could stay here for one night before he heads home to Sweden tomorrow so he doesn’t have to be alone. so ofcouse I said yes! so well see what we will do with the kids this afternoon, maybe Ill get him to come with me to the charity meeting tomorrow as well, Anyhow, got to go! have a great day!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.