Elina Casell

HARLEY QUINN

My halloween costume

My kids halloween costume

Igår var det halloween. älskar halloween för älskar att klä ut mig! så roligt att vara någon annan karaktär ibland! Jag var Harley Quinn från suicide squad i år och mina små killar var Flash och Captain america, Oliver gillade ju inte att klä ut sig dock så var inte lätt att få någon bild där han inte såg helt missnöjd ut, Men började iaf kvällen med att gå på trick or treat med barnen här i området, är en gata  jätte nära där jag bor som är kända för deras halloween dekorationer och trick or treat här, så det tyckte ju dom var super kul! Sen var det dags för barnen att lägga sig och för mig att åka in till stan för att fortsätta kvällen, skulle träffat Janelle och hennes kille och deras kompisar på middag på W, vi hade bestämt vid klockan 21 att jag skulle vara där, när jag kom dit får jag ett sms att dom blir lite sena, En timme(!) senare så kom dom, var faktiskt närapå att åka hem kände mig rätt obekväm när jag satt där i min halloween kostym helt själv i en timma! Var ju inte jätte glad, men dom dök ju upp tillslut iaf och då käkade vi god middag och jag hade inte träffat deras kompisar innan så lärde känna lite nytt folk vilket var kul, sen gick vi till casa amigo där dom hade ett bord och det blev några drinkar, jag hade en väldigt kul kväll faktiskt tillslut så var glad att jag stannade, men är alltid skönt att komma hem sen, är ganska trött på klubbandet, känner inte att det ger mig så jätte mycket, Fick för mig att ta en dusch mitt i natten och tvätta håret när jag kom hem för att få bort all färg jag hade i håret, så nu vaknade man upp med världens troll kalluffs när man somnade med blött hår…  Hur var er halloween? har ni några tips på hur man enkelt får bort fake tatueringar också för har en riktigt envis som jag inte får bort!?

// Some pictures from halloween, it was a fun night! Started off with some trick or treating with my boys and then I went into downtown to meet up with Janelle, her boyfriend and their friends, they where a little late when I arrived so had to sit there and wait by myself for a while in my costume which was a little uncomfortable but when they showed up we had a great dinner and after we went to casa amigo for some drinks, was a good night, how was your halloween?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.