Elina Casell

SOFA LOVE

sofa from ROVECONCEPTSarmchair from CB2

Jag är helt insnöad på inredning för tillfället, dels för att det är det jag pluggar men också för jag har gjort om här hemma så nu behöver jag beställa en ny soffgrupp och älskar det ovan, riktiga dyrgripar dock så försöker hitta lite billigare alternativ eftersom jag vet att jag inte kommer bo här i all evighet så känns onödigt att spendera för mycket pengar på möblerna. Men man kan ju drömma lite! Imorgon är det halloween, är ni taggade? Det ska bli kul, jag gillar min halloween kostym och karaktären så ska bli kul! Älskar att klä ut mig och tema fester!

 

// I’m involve with interior at the moment, might be back I am studying it but also I just redecorated here etc home and now I need a new sofa set so I am looking around for something I Loke, I absolutely love the one above but think its a little too expensive because I know I probably won’t live here for eternity  so am trying to find something similar for a better price. I LOVE the armchair but same thing there.. Tomorrow is halloween and I am really excited, I love dressing up!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.